Hoe Bel Je Vanuit Rusland Naar Italië

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Vanuit Rusland Naar Italië
Hoe Bel Je Vanuit Rusland Naar Italië

Video: Hoe Bel Je Vanuit Rusland Naar Italië

Video: Hoe Bel Je Vanuit Rusland Naar Italië
Video: Семья из Латвии переехала в Россию на постоянное место жительсктва. 2024, April
Anonim

U kunt via een gewoon telefoontje contact opnemen met uw vrienden of familie in het buitenland. Naast mobiele of vaste telefoons kun je ook bellen vanaf je computer.

Hoe bel je vanuit Rusland naar Italië
Hoe bel je vanuit Rusland naar Italië

Internationale vaste nummers

Er zijn eenvoudige kiesregels voor het gebruik van internationale gesprekken. Eerst moet u een speciale internationale toegangscode kiezen. Elk land heeft zijn eigen internationale code. Als u bijvoorbeeld vanuit Rusland naar een ander land wilt bellen, moet u de code "810" kiezen. Vervolgens moet u de landcode invoeren, in dit geval de internationale code van Italië - "39". Vervolgens moet u het netnummer invoeren. Als u bijvoorbeeld Rome moet bellen, is het netnummer "6". En pas daarna wordt het nummer van je vriend of kennis, die in Italië is, gebeld. Dus, laten we zeggen dat je Rome moet bellen op 123-23-23, dan moet je "810 39 6 123 23 23" bellen.

De kosten van één minuut gesprek zijn afhankelijk van uw telefoonmaatschappij en van het tarief. De prijs van een oproep kan variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag (dag of nacht) en op welke dag van de week (weekdagen of weekends) de oproep werd gedaan. Het grote nadeel van internationaal bellen naar Italië vanaf vaste lijnen zijn de zeer hoge kosten.

Internationale oproepen vanaf een mobiele telefoon

De kiesregels voor internationale oproepen vanaf een mobiele telefoon zijn afhankelijk van de operator. In Rusland zijn populaire mobiele operators bijvoorbeeld Beeline, Megafon en MTS. Eerst moet u de service voor internationaal bellen activeren. MTS noemt deze dienst bijvoorbeeld “International Access”.

Om Italië te bellen vanaf de mobiele operator "MTS" moet u dezelfde internationale toegangscode kiezen als vanaf de vaste telefoon - "810", landcode - "39", stadscode (Rome) - "6" en het telefoonnummer van de abonnee. Het verschil tussen mobiele en vaste telefoons is dat je in plaats van de "810"-code gewoon het "+"-teken kunt invoeren. Dat wil zeggen, voor een oproep naar Italië moet u +39 6 123 23 23 bellen. Precies dezelfde regels voor internationale oproepen van "Beeline" en "Megafon". De kosten van een internationale oproep vanaf een mobiele telefoon zullen aanzienlijk lager zijn dan vanaf een vaste lijn, hoewel dit allemaal afhangt van het gekozen tarief.

Internationale gesprekken via Skype

U kunt ook bellen via een computer. Om dit te doen, moet u een speciaal programma installeren, bijvoorbeeld Skype. Met dit programma kun je gratis je vrienden over de hele wereld bellen. Het maakt niet uit waar uw gesprekspartner is - in Italië of in een ander land - u hoeft alleen Skype voor u beiden te hebben geïnstalleerd.

Een Skype-gesprek voeren is eenvoudig. U moet uw gesprekspartner als vriend toevoegen, vervolgens met de rechtermuisknop op zijn naam klikken en "Bellen" selecteren. Voor meer comfortabele communicatie kunt u de webcam gebruiken.

Aanbevolen: