Hoe Bel Je De Telefoniste Van Megafon

Hoe Bel Je De Telefoniste Van Megafon
Hoe Bel Je De Telefoniste Van Megafon

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Van Megafon

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Van Megafon
Video: Как позвонить оператору Мегафон Россия 2024, April
Anonim

Als je problemen hebt met mobiele communicatie, is het eerste dat in je opkomt: "Hoe bel je de operator?" Veel abonnees hebben echter geen idee hoe ze dit moeten doen, welk nummer ze moeten bellen om door te dringen tot de ondersteuningsdienst. Hieronder vindt u de manieren waarop u contact kunt opnemen met de beheerder van het Megafon-netwerk.

Hoe bel je de telefoniste van Megafon
Hoe bel je de telefoniste van Megafon

de eerste manier

U kunt de mobiele operator Megafon helemaal gratis bellen door 8 (800) 333-05-00 te bellen. Dit nummer is federaal, u kunt het gratis bellen vanaf uw huistelefoon en vanaf elke mobiele operator in Rusland (en MTS, en Beeline, en Tele2, enz.). Na het kiezen en verbinden, hoort u een spraakomroeper. Om geen tijd te verspillen, drukt u eerst op het cijfer "1", dan op het cijfer "2", waarna u na een paar seconden met een callcenterspecialist kunt praten en de antwoorden op al uw vragen kunt vinden. vragen over communicatie, tarieven, opties, etc. Als u het eerste nummer niet kunt bereiken, kunt u het extra nummer gebruiken: 8-800-550-05-00. Bellen vanaf de telefoon van elke mobiele operator in Rusland is gratis, voor Megafon-abonnees is het bellen gratis buiten Rusland.

tweede manier

Deze methode is alleen geschikt voor degenen die een Megafon-telefoon tot hun beschikking hebben. U kunt contact opnemen met de operator door het korte nummer 0500 te bellen en alle voorgestelde acties uit te voeren. Houd er rekening mee dat u dit nummer niet naar de Megafon-operator kunt bellen vanaf een stadstelefoon of vanaf een mobiele telefoon van andere mobiele operators.

derde weg

Deze methode is iets gecompliceerder dan de vorige twee en is misschien geschikt voor meer geavanceerde abonnees. Om contact op te nemen met de telefoniste heb je een computer of laptop met camera en microfoon nodig. Om te bellen, moet u naar de officiële website van Megafon gaan, het gedeelte "Ondersteuning" zoeken en proberen contact op te nemen met een specialist.

vierde manier

Deze methode is geschikt voor abonnees die niet kunnen bellen (communicatieproblemen). Wil je antwoord op je vraag, dan kun je gebruik maken van de "chat" op de Megafon website. Ga hiervoor naar het gedeelte "Ondersteuning" en selecteer het tabblad "Chat" aan de rechterkant. Hier kunt u uw vraag stellen en snel genoeg antwoord krijgen.

vijfde weg

Indien u niet live met de telefoniste wilt communiceren, maar wel antwoord op de vraag moet krijgen, dan kunt u een bericht met de tekst van de vraag sturen naar het verkorte nummer 0500. Dit kan exclusief voor Megafon abonnees. Het antwoord wordt binnen 24 uur ontvangen.

Door contact op te nemen met de operator, kunt u niet alleen de antwoorden op uw vragen vinden, maar ook al het nieuws in de wereld van deze communicatiediensten, tarieven, opties ontdekken, nieuwe diensten activeren of de diensten uitschakelen die u niet gebruikt, kies de optimaal tariefplan voor u, enz. …

Aanbevolen: