Informatieve Berichten Uitschakelen MTS

Inhoudsopgave:

Informatieve Berichten Uitschakelen MTS
Informatieve Berichten Uitschakelen MTS

Video: Informatieve Berichten Uitschakelen MTS

Video: Informatieve Berichten Uitschakelen MTS
Video: 5 Exercises All Seniors Should Do Daily 2024, April
Anonim

Frequente informatieve berichten die naar abonnees van het mobiele MTS-netwerk komen, zijn mogelijk helemaal niet nodig. In dit geval kan de ontvangst van deze mailings onafhankelijk worden uitgeschakeld of door contact op te nemen met de operator van het mobiele bedrijf.

Informatieve berichten uitschakelen MTS
Informatieve berichten uitschakelen MTS

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - MTS-showroom;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Om informatieve berichten die afkomstig zijn van MTS uit te schakelen, gaat u naar het menu van uw telefoon, selecteert u het gedeelte "Berichten" en vervolgens gaat u naar het item "Opties" of "Instellingen" (ze worden anders genoemd in verschillende telefoonmodellen) en selecteer het "Systeem berichten" subitem of "Operatorberichten", enz. Positie instellen: "uit" of "uit".

Stap 2

Probeer een andere manier om informatieve berichten van uw ISP uit te schakelen. Het helpt als u of iemand van uw dierbaren ooit verbinding heeft gemaakt met de MTS News-service. Open het SIM-kaartmenu van uw telefoon (verschillende modellen hebben er verschillende toegang toe). Verwijder alle ontvangen berichten door de sectie "MTS Services" te selecteren, vervolgens "MTS News" en "Ontvangen". Schakel uitzendingen uit in het menu van uw telefoon, navigeer door de tabbladen: "MTS Services", dan "MTS News", dan - "Instellingen", "Extra", "Uitzending" en "Uitschakelen". Om deze service te weigeren, kunt u bovendien een USSD-verzoek verzenden met de volgende inhoud: "* 111 * 1212 * 2 #" en op de beltoets drukken.

Stap 3

U kunt ook contact opnemen met de operator van het mobiele MTS-netwerk op 0890 en de essentie van uw probleem uitleggen. Deze service is 24 uur per dag en gratis voor alle abonnees in Rusland. Als u belt vanaf een vaste telefoon, kies dan het nummer: 88002500890. Noem het telefoonnummer waarop u informatieberichten en paspoortgegevens moet uitschakelen die zijn aangegeven bij het sluiten van een overeenkomst met MTS.

Stap 4

Bezoek een van de MTS-salons voor mobiele communicatie in uw stad. Vraag een salonmedewerker om u te helpen onnodige services uit te schakelen. U moet een paspoort bij u hebben. De exacte adressen van dergelijke kantoren zijn te vinden op de officiële website van het MTS-bedrijf door op de link "Help en service" te klikken en de sectie "Onze kantoren" te selecteren.

Aanbevolen: