Informatieve Berichten Uitschakelen Beeline

Inhoudsopgave:

Informatieve Berichten Uitschakelen Beeline
Informatieve Berichten Uitschakelen Beeline

Video: Informatieve Berichten Uitschakelen Beeline

Video: Informatieve Berichten Uitschakelen Beeline
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, April
Anonim

Informatieberichten over verschillende onderwerpen kunnen worden ontvangen op de telefoon van een Beeline-abonnee als hij een service genaamd "Chameleon" heeft geactiveerd. Indien nodig kan het echter eenvoudig worden uitgeschakeld met behulp van het zelfbedieningssysteem of het servicenummer.

Informatieve berichten uitschakelen Beeline
Informatieve berichten uitschakelen Beeline

instructies:

Stap 1

Beeline heeft een groot zelfbedieningssysteem, waardoor abonnees ook hun tariefplan kunnen beheren, de simkaart kunnen blokkeren en herstellen, en factuurgegevens kunnen ontvangen. Om een dienst in of uit te schakelen, voert u het adres https://uslugi.beeline.ru in de adresbalk van uw browser in. Verkrijg vervolgens een wachtwoord voor autorisatie (login is het mobiele telefoonnummer van elke abonnee). Kies het verzoek * 110 * 9 # en druk op de belknop. Binnen enkele minuten wordt er een bericht met de benodigde gegevens naar je telefoon gestuurd. Om naar de persoonlijke accountbeheerpagina te gaan, voert u ze in het veld op de hoofdpagina van het systeem in en klikt u vervolgens op de knop "Inloggen".

Stap 2

De tweede dienst, die de klanten van het bedrijf helpt om vervelende nieuwsbrieven te weigeren en niet alleen, heet "Mobile Consultant". Bel het verkorte nummer 0611 om niet alleen diensten te deactiveren, maar ook om de status van uw persoonlijke account te achterhalen, tariefplanopties te beheren en informatie te ontvangen over nieuwe operatorpromoties. Meer gedetailleerde en volledige informatie staat op de officiële website van "Beeline".

Stap 3

U kunt zich afmelden voor Chameleon-mailings door een speciaal USSD-verzoek te sturen naar * 110 * 20 #. Bovendien hebben alle abonnees toegang tot een apart Beeinfo-menu in de telefooninstellingen. Nadat u naar dit menu bent gegaan, klikt u op de naam van de gewenste service en wordt u naar de kolom "Activering" geleid. Zet het op Uitgeschakeld.

Stap 4

Die gebruikers die problemen hebben met het loskoppelen of verbinden van een dienst, kunnen veilig contact opnemen met de Beeline-communicatiesalon. Een medewerker van het bedrijf zal zelfstandig alle noodzakelijke acties uitvoeren. Let op: deactivering is gratis, alleen voor verbinding kan de operator geld opnemen van de rekening van de abonnee.

Aanbevolen: