Beeline-berichten Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Beeline-berichten Uitschakelen
Beeline-berichten Uitschakelen

Video: Beeline-berichten Uitschakelen

Video: Beeline-berichten Uitschakelen
Video: СРОЧНО ОТКЛЮЧИ ЭТИ НАСТРОЙКИ НА СВОЕМ СМАРТФОНЕ! ХИТРОСТЬ РАЗРАБОТЧИКОВ ПРО СБОР ЛИЧНЫХ ДАННЫХ 2024, April
Anonim

Overdag worden er reclameboodschappen verzonden naar abonnees van Beeline mobiele communicatie. Het telefoonscherm wordt periodiek ingeschakeld en er wordt informatie op weergegeven. Deze dienst wordt "kameleon" genoemd. Het is standaard ingeschakeld op de simkaart.

Sommige abonnees hebben de dienst “let op Beeline” geactiveerd. Het ligt in het feit dat als een Beeline-abonnee zich buiten de toegangszone bevindt, er een sms-bericht met informatie over gemiste oproepen op zijn telefoon komt.

De abonnee kan Beeline-berichten zelf uitschakelen.

Beeline-berichten uitschakelen
Beeline-berichten uitschakelen

Het is nodig

mobiele telefoon, Beeline-simkaart

instructies:

Stap 1

Plaats de Beeline-simkaart in uw mobiele telefoon. Kies op het toetsenbord van de mobiele telefoon een combinatie van cijfers en pictogrammen * 110 * 20 #. En druk op de beltoets.

Op het scherm verschijnt het bericht "verzoek in uitvoering". Na een tijdje zal een bericht met de tekst "kameleon, uw verzoek is vervuld" naar uw mobiele telefoon worden verzonden.

Beeline-berichten worden uitgeschakeld en Beeline-advertenties komen niet langer naar uw telefoonnummer.

Stap 2

Plaats een Beeline-simkaart in uw mobiele telefoon. Zoek het gedeelte BiInfo in het menu van de mobiele telefoon. Selecteer in deze sectie de subsectie "kameleon".

Selecteer de subsectie "activering" en selecteer de functie "mailing uitschakelen". Na een tijdje ontvangt u een bericht met een tekst waarin wordt bevestigd dat de "kameleon"-service is uitgeschakeld.

Stap 3

Neem contact op met de klantenservice van Beeline. En schrijf daar een schriftelijke verklaring van afstand waarin staat dat u geen reclame-informatie wilt ontvangen. De kameleonservice van Beeline wordt uitgeschakeld.

Stap 4

Bel 0674 05551. De robot laat je weten dat je aanvraag is geaccepteerd. Na een tijdje ontvang je een bericht op je mobiele telefoon dat de weergave van mobiele advertenties is uitgeschakeld. En reclame van Beeline zal u niet langer hinderen.

Stap 5

Plaats de Beeline-simkaart in uw mobiele telefoon. Kies het commando dat bestaat uit cijfers en symbolen * 110 * 400 # op het toetsenbord. En druk op de beltoets.

De functie "let op Beeline" wordt op uw simkaart uitgeschakeld. En sms-meldingen over gemiste oproepen komen niet meer op je telefoon.

Stap 6

Plaats de Beeline-simkaart in uw mobiele telefoon. En typ op het toetsenbord een combinatie van tekens en cijfers * 110 * 1062 #. Druk vervolgens op de beltoets. De functie "wees op de hoogte + Beeline" wordt uitgeschakeld op uw telefoon. Sms-meldingen over uw gemiste oproepen, evenals spraakberichten van deze abonnees, komen niet naar u toe.

Aanbevolen: