Hoe Mms-berichten Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-berichten Te Openen
Hoe Mms-berichten Te Openen

Video: Hoe Mms-berichten Te Openen

Video: Hoe Mms-berichten Te Openen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, April
Anonim

Om mms-berichten te openen (in tegenstelling tot sms-berichten, waarvan het openen niet moeilijk is), moet de eigenaar van een mobiele telefoon rekening houden met verschillende nuances die verband houden met de instellingen van dit soort berichten.

Hoe mms-berichten te openen
Hoe mms-berichten te openen

instructies:

Stap 1

U kunt alleen mms-berichten verzenden en ontvangen als uw telefoon de GPRS / EDGE-functie ondersteunt, die u kunt vinden in de gebruiksaanwijzing van het mobiele apparaat.

Stap 2

Nadat u zich ervan heeft vergewist dat deze functie beschikbaar is, belt u de operator van uw mobiele bedrijf, vraagt u of de mms-instellingen naar u worden verzonden en slaat u ze op. Het aantal operators van de toonaangevende mobiele bedrijven in Rusland: Megafon - 0500, Beeline - 0611, MTS - 0890.

Stap 3

Als om wat voor reden dan ook de telefoniste niet kan worden gebeld, is er de volgende manier om de instellingen voor mms-berichten te bestellen (bijvoorbeeld Megafon, Beeline, MTS).

Voor abonnees van het Megafon-netwerk: stuur een gratis sms naar het korte nummer 5049 met de tekst "3", of maak gebruik van de diensten van de site https://phones.megafonmoscow.ru/phones/settings/, waar in de daarvoor bestemde velden de naam van de telefoonfabrikant, het merk van de telefoon, het type gevraagde instellingen en uw telefoonnummer worden vermeld. Nadat de instellingen als een bericht op de telefoon zijn aangekomen, slaat u ze op

Stap 4

Voor MTS-abonnees: bel het gratis verkorte nummer 0876 of stuur een lege gratis sms naar het verkorte nummer 1234, waardoor de mms-instellingen automatisch naar u worden verzonden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de sitediensten (bijvoorbeeld https://www.ivanovo.mts.ru/help/settings/?utm_source=yandex&utm_content=nastrojki&utm_campaign=Imidzh), waar u uw regio en telefoonnummer opgeeft. Sla de instellingen op

Stap 5

Voor abonnees van het Beeline-netwerk: de service van het gebruik van mms-berichten is standaard aangesloten. Als u deze service om de een of andere reden hebt uitgeschakeld, belt u * 110 # 181 #. U kunt de instellingen voor een specifiek telefoonmodel vinden door op de volgende link te klikken

Stap 6

U kunt ook mms-berichten verzenden en ontvangen door ze handmatig te configureren, voer hiervoor de volgende parameters in:

Profielnaam: BeeMMS

Gegevensdrager: GPRS

Gebruikers-ID: beeline

Wachtwoord: beeline

APN: mms.beeline.ru

IP-adres: 192.168.094.023

IP-poort: 9201 (of 8080 voor WAP 2.0-telefoons)

Berichtenserver: https:// mms

Door je telefoon in te stellen, kun je dus mms-berichten openen. Het algoritme voor het openen van dit soort berichten verschilt niet van het algoritme voor het openen van sms-berichten.

Aanbevolen: