Hoe SMS-berichten MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-berichten MTS Uit Te Schakelen
Hoe SMS-berichten MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-berichten MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-berichten MTS Uit Te Schakelen
Video: How To TURN OFF iMessage On A Mac - Notifications OFF 2024, Mei
Anonim

Als je elke dag verschillende soorten sms-berichten op je telefoon ontvangt, betekent dit dat je nummer een soort abonnement of dienst heeft. Er zijn verschillende manieren om ze allemaal uit te schakelen.

Hoe SMS-berichten MTS uit te schakelen
Hoe SMS-berichten MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Deactiveer alle onnodige mailings met de dienst "Mobile Assistant". Je hoeft alleen maar het verkorte nummer 111 te bellen. Als je in het thuisnetwerk zit, is het gesprek gratis, maar daarbuiten wordt het gesprek in rekening gebracht. Het exacte bedrag hangt af van de prijzen van het huidige tariefplan van de klant.

Stap 2

Je kunt je niet alleen afmelden voor abonnementen en diensten, maar ook achterhalen welke er überhaupt zijn aangesloten, dankzij het "Internet Assistant" selfservice systeem. Om het in te voeren, opent u de MTS-website. Daar zie je een link naar het systeem (er staat een felrood pictogram tegenover de naam).

Stap 3

Let op: je kunt niet meteen naar de "Internet Assistent" gaan. U moet eerst een persoonlijk wachtwoord instellen. Registratie in het systeem is niet vereist, aangezien het nummer van elke abonnee in eerste instantie al in de "Internet Assistant"-database staat. Dus, om een wachtwoord te krijgen, stuur een USSD-verzoek naar de operator * 111 * 25 # of bel 1118. Vergeet niet dat de code niet korter mag zijn dan vier en niet langer dan zeven tekens.

Stap 4

Voer in het eerste veld op de hoofdpagina van de "Internet-assistent" uw mobiele telefoonnummer in (zonder de acht). Voer uw wachtwoord in het tweede veld in. Klik op de knop "Inloggen". Nadat u naar het systeemmenu bent gegaan, kunt u de aangesloten services beheren. Om een van deze uit te schakelen, gaat u naar de sectie "Tarieven en diensten". Er is een lijst met alle actieve diensten (zowel betaald als gratis). Klik tegenover degene waarvoor u zich wilt afmelden op de knop "Uitschakelen".

Stap 5

Als u uw abonnement moet deactiveren, gaat u naar de sectie genaamd "Abonnementen" (deze bevindt zich ook in de "Internet-assistent"). Vervolgens ziet u een lijst met beschikbare abonnementen. Om onnodige mailing uit te schakelen, klikt u op de knop "Verwijderen".

Aanbevolen: