Berichten Van Megafoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Berichten Van Megafoon Uitschakelen
Berichten Van Megafoon Uitschakelen

Video: Berichten Van Megafoon Uitschakelen

Video: Berichten Van Megafoon Uitschakelen
Video: WhatsApp (iPhone): bericht doorsturen 2024, Maart
Anonim

Wanneer er systematisch veel verschillende berichten met een reclamekarakter van een mobiele operator binnenkomen, bestaat de kans dat je een belangrijk bericht van familie of vrienden mist. Bovendien leiden frequente meldingen over de komst van een nieuwe sms af van het werk en zorgen ervoor dat u niet volledig kunt ontspannen tijdens uw rust. Er is een mogelijkheid om de optie "Serviceberichten" in het "Megafon"-netwerk uit te schakelen.

Berichten van Megafoon uitschakelen
Berichten van Megafoon uitschakelen

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - overeenkomst tot het afsluiten van diensten met het Megafon netwerk;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Probeer serviceberichten in het Megafon-netwerk uit te schakelen in uw telefooninstellingen. Ga naar het sms-menu, selecteer de sectie "Parameters" of "Instellingen", vervolgens de subsectie "Informatieberichten" en vervolgens "Berichten van de operator" of "Informatiedienst" (afhankelijk van uw telefoonmodel). Wijzig de optie "Ingeschakeld" in "Uitgeschakeld".

Stap 2

Ga naar de officiële pagina van het Megafon-netwerk, selecteer de sectie Help en Service en registreer u in het Service Guide-systeem. Nadat u uw "persoonlijke account" hebt ingevoerd nadat u zich hebt aangemeld bij het systeem, selecteert u de sectie "Instellingen Servicegids" op de hoofdpagina. Selecteer in het submenu dat wordt geopend het item "SMS-melding". Schakel in de tabel die verschijnt de selectievakjes uit die u niet nodig hebt voor dit of dat item, wat in een bepaald geval tot gevolg heeft dat u de systeemberichten weigert te ontvangen. Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen toepassen".

Stap 3

Bovendien kunt u in het gedeelte "Help en service" op de hoofdpagina van de operator "Megafon" de vraag waarin u geïnteresseerd bent aan de Online Consultant stellen. Selecteer hiervoor een subsectie met de juiste naam, schrijf uw naam in het formulier dat verschijnt en wacht tot er een verbinding tot stand is gebracht met de serviceprovider. Communicatie vindt plaats in de chatmodus.

Stap 4

Neem contact op met het dichtstbijzijnde Megafon Verkoop- en Klantenservicecentrum met uw identiteitsdocumenten en een serviceovereenkomst. Vraag de salonspecialisten om uw contract met de exploitant te wijzigen door het item toe te voegen: "Weigering om reclame-sms-berichten te ontvangen." Als u een dergelijk verzoek wordt afgewezen, dreig dan dat u een klacht indient bij het Bureau van de Federale Dienst (UFS) voor toezicht op het gebied van communicatie, evenals bij de UFS voor toezicht op consumentenbescherming (dit is vooral het geval als u informeert over de aansluiting van een betaalde dienst die u niet hebt besteld).

Aanbevolen: