Hoe Aangesloten Services Op Beeline Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Aangesloten Services Op Beeline Te Controleren
Hoe Aangesloten Services Op Beeline Te Controleren

Video: Hoe Aangesloten Services Op Beeline Te Controleren

Video: Hoe Aangesloten Services Op Beeline Te Controleren
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, April
Anonim

Als u de aangesloten diensten op Beeline wilt controleren, moet u de voor u meest geschikte manier kiezen om informatie te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld de helpdesk van de operator bellen, een van de verschillende USSD-commando's gebruiken of de website van het bedrijf gebruiken.

Het is belangrijk om te weten welke diensten zijn aangesloten op de Beeline
Het is belangrijk om te weten welke diensten zijn aangesloten op de Beeline

instructies:

Stap 1

Kies het commando * 111 # vanaf de telefoon en druk op de beltoets om de verbonden services op Beeline te controleren via het mobiele controlecentrum. Informatie over verbonden opties verschijnt direct op het telefoonscherm. U kunt ook 0674 bellen om over te schakelen naar de spraakversie van de servicecentrale. Volg de gesproken instructies om het gewenste menu-item te selecteren en bestel een rapport over de beschikbare diensten om naar uw telefoonnummer te sturen in de vorm van een sms. Met deze service kunt u ook verschillende functies activeren of deactiveren, u abonneren op referentie-informatie van de operator en mobiel entertainment installeren.

Stap 2

Probeer de aangesloten diensten op Beeline te controleren door de Beeline-operator te bellen op 0611. Zodra de verbinding met de supportmedewerker tot stand is gebracht, vraagt u hem om de benodigde informatie te verstrekken. Om de meest nauwkeurige gegevens mogelijk te krijgen, moet u de operator uw tarief vertellen. Indien nodig kunt u de operator vragen om de opties die u niet nodig heeft uit te schakelen.

Stap 3

Gebruik uw persoonlijke account door u aan te melden op de officiële website van de exploitant. Vooraf doorloop je een korte aanmeldprocedure. Om tijd te besparen, kunt u onmiddellijk * 110 * 9 # op uw telefoon bellen en ontvangt u een toegangswachtwoord. Ga naar het gedeelte services om te zien welke actief zijn. Hier kunt u verschillende opties activeren en deactiveren.

Stap 4

De lijst met aangesloten diensten is verkrijgbaar bij het kantoor of de salon van de operator die zich het dichtst bij uw huis bevindt. Geef het personeel van de instelling uw paspoort en een mobiele telefoon met een actieve simkaart. De specialisten van het centrum gaan na welke opties op dit moment actief zijn door de nodige acties op het toestel uit te voeren. Als je wilt, kun je hen vragen om onnodige services te deactiveren.

Aanbevolen: