Hoe U De Aangesloten Beeline-services Kunt Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe U De Aangesloten Beeline-services Kunt Vinden?
Hoe U De Aangesloten Beeline-services Kunt Vinden?

Video: Hoe U De Aangesloten Beeline-services Kunt Vinden?

Video: Hoe U De Aangesloten Beeline-services Kunt Vinden?
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun abonnees periodiek verschillende diensten aan, door te verbinden waarmee u tariefopties kunt toevoegen en de communicatiekosten kunt verlagen. Voor sommige services worden abonnementskosten in rekening gebracht en om het opnemen van geld van uw mobiele account te regelen, is het noodzakelijk om meer te weten te komen over de verbonden services.

Hoe u de aangesloten beeline-services kunt vinden?
Hoe u de aangesloten beeline-services kunt vinden?

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen informatie over verbonden diensten ontvangen door vanaf hun mobiele telefoon te bellen naar het Service Control Center op 0674. In de automatische modus wordt hen gevraagd om vertrouwd te raken met de lijst met verbonden diensten, die vervolgens naar de abonnee in het vorm van sms.

Stap 2

U kunt het servicenummer 067409 en de belknop bellen. In de automatische modus ontvangt u een bericht met opties voor verzoeken. Om de informatie te krijgen waarin u geïnteresseerd bent, moet u het gewenste item vinden, zien welk nummer u moet verzenden om informatie over diensten te ontvangen en erop drukken en vervolgens op de belknop klikken. In het servicebericht ontvangt u volledige informatie over de diensten die op uw telefoon zijn aangesloten. Het USSD-serviceverzoek * 110 * 09 # en de beltoets werken volgens hetzelfde principe. Er zijn geen kosten verbonden aan het bellen naar en het versturen van berichten naar deze nummers. De simkaarthouder hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verlagen van zijn saldo.

Stap 3

U kunt ook een andere optie gebruiken: voer * 111 # in op het toetsenbord van de mobiele telefoon en druk op de beltoets. Er wordt een speciaal servicemenu geopend waarin u het volgende pad moet selecteren: "My Beeline" - "Services" - "My services". Na het verzenden van het verzoek ontvangt de abonnee een sms met een lijst met momenteel verbonden diensten.

Stap 4

Daarnaast kunt u de Customer Support Service bellen op 0611 en, na wachten op het antwoord van de operator, een verzoek indienen om een lijst met aangesloten services te ontvangen. De lijst met services komt ook in de vorm van sms. De exploitant is verplicht om basisgegevens over u op te vragen. U moet hem dus uw achternaam, voornaam, patroniem en, indien nodig, paspoortgegevens doorgeven. Anders kan de callcenteroperator u eenvoudigweg niet identificeren als de eigenaar van de simkaart en kan hij u niet de nodige informatie verstrekken. Als alles in orde is, kunt u na ontvangst van een reactie ook de operator vragen om die services uit te schakelen die u niet nodig hebt. Ook het bellen naar de mobiele operator is voor jou helemaal gratis.

Stap 5

In de kantoren van "Beeline" kan je altijd volledige informatie krijgen over je mobiele account, tariefplan en aangesloten diensten. Bij contact met het kantoor heeft de abonnee een burgerlijk paspoort nodig. Als hij niet bij u is, weigert de consulent u informatiediensten op uw nummer te verstrekken. Anders wordt de wetgeving van de Russische Federatie geschonden. Als uw Beeline-telefoonnummer voor een andere persoon is geregistreerd, kan hij of u naar het kantoor komen, maar met de benodigde documenten bij u. Alleen komen met een paspoort of een kopie van de abonnee zal niet werken. U moet uw paspoort meenemen, evenals een notariële volmacht dat de eigenaar van het Beeline-telefoonnummer u toestaat informatie en andere acties met betrekking tot het telefoonnummer te verstrekken. Welke andere acties worden bepaald door de eigenaar van de simkaart.

Stap 6

Als uw Beeline-simkaart is uitgegeven aan een rechtspersoon (de organisatie waar u werkt), moet u een speciale aanvraag op het werk ontvangen om informatie te ontvangen en de nodige aanpassingen in de geleverde diensten aan te brengen. Een vereiste voor de registratie ervan is het officiële briefpapier van het bedrijf waarbij uw simkaart is geregistreerd. Daarnaast moet de aanvraag informatie over u bevatten. In het bijzonder uw achternaam, voornaam, patroniem en paspoortgegevens. Aan de onderkant moet er een levend zegel zijn dat de authenticiteit van het document bevestigt. Daarnaast moet het hoofd van de organisatie zeker zijn handtekening op de aanvraag zetten. Zonder een dergelijke toepassing heeft de consulent geen recht om informatie te verstrekken over de diensten verbonden aan deze simkaart.

Stap 7

Een andere manier om meer te weten te komen over verbonden diensten is door uw "Persoonlijke account" in te voeren op de website www.beeline.ru, nadat u een toegangswachtwoord heeft ontvangen met het commando * 110 * 9 #. Nadat u zich op de site heeft geregistreerd, gaat u naar uw persoonlijke account. In het venster van uw persoonlijke account moet u naar het gedeelte "Services" gaan. U ziet direct het aantal geactiveerde diensten op uw telefoon. Hier kan de abonnee niet alleen kennis nemen van de aangesloten diensten, maar ook zelfstandig de diensten activeren of deactiveren. Maar eerst geeft de site u informatie over alle beschikbare Beeline-services. Als u alleen de services wilt bekijken die op uw telefoon zijn aangesloten, moet u een filter zoeken en deze gebruiken om het item te selecteren om alleen de services weer te geven die zijn verbonden. U kunt services uit uw lijst selecteren en indien nodig uitschakelen. Met een persoonlijk account kunt u aanzienlijk tijd besparen. U hoeft niet te wachten op het antwoord van de telefoniste, u hoeft uw tijd en geld niet te verspillen aan een bezoek aan het verkoopcentrum of de communicatiesalon van Beeline. U doet alle noodzakelijke handelingen vanaf uw computer thuis, met alleen een telefoon, een computer en internet bij de hand.

Stap 8

Heb je geen computer of laptop bij de hand, dan is het invoeren van je persoonlijke account via de browser op je telefoon best lastig. Inderdaad, naast de login en het wachtwoord, vereist het systeem vaak het invoeren van een captcha of een wachtwoord dat via sms komt. Om het jezelf gemakkelijker te maken, moet je een speciale applicatie op je telefoon installeren. Als uw telefoon is gebaseerd op Android, moet u naar Google Play gaan en "My Beeline" in de zoekopdracht schrijven en vervolgens op de knop "Installeren" klikken. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon voldoende geheugen heeft. In de applicatie kunt u op elk moment niet alleen informatie over services vinden, maar ook uw saldo en uitgaven beheren, extra opties in- en uitschakelen, details voor de periode opvragen en informatie ontvangen over servicepakketten. Als u een iPhone-bezitter bent, kunt u de My Beeline-applicatie downloaden via de App Store.

Aanbevolen: