Hoe Te Zien Welke Services Zijn Aangesloten Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zien Welke Services Zijn Aangesloten Op Megafon
Hoe Te Zien Welke Services Zijn Aangesloten Op Megafon

Video: Hoe Te Zien Welke Services Zijn Aangesloten Op Megafon

Video: Hoe Te Zien Welke Services Zijn Aangesloten Op Megafon
Video: VIP-статус от Мегафона: скорость интернета выше и другие бонусы + VIP Exclusive 2024, Maart
Anonim

De stand van het saldo op een mobiele telefoon hangt grotendeels af van de diensten die de abonnee gebruikt. Om te zien welke services op Megafon zijn aangesloten, kun je zowel speciale mobiele commando's als online services gebruiken.

U kunt direct vanaf uw telefoon zien welke services met Megafon zijn verbonden
U kunt direct vanaf uw telefoon zien welke services met Megafon zijn verbonden

instructies:

Stap 1

U kunt direct vanaf uw mobiele telefoon zien welke diensten met Megafon zijn verbonden door het USSD-commando * 105 # te kiezen. Het aanvraagformulier kan per regio verschillen, bijvoorbeeld * 100 #, * 105 * 1 * 1 * 2 #, etc. U kunt hier meer over te weten komen door contact op te nemen met de helpdesk.

Stap 2

Probeer via de helpdesk de aangesloten diensten op Megafon te achterhalen. Kies hiervoor het verkorte nummer 0500. Abonnees van het grootstedelijke netwerk kunnen ook 502 55 00 bellen. Volg de aanwijzingen in het spraakmenu, selecteer het item "Services" en bestel een rapport, dat na een tijdje naar uw nummer zal komen in de vorm van een sms-bericht. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de telefoniste en de supportmedewerker vragen u te vertellen welke diensten aan uw nummer zijn gekoppeld.

Stap 3

Gebruik de "Persoonlijke Account"-service op de officiële website van Megafon. Volg de instructies in het juiste gedeelte van de site om toegang te krijgen tot het systeem. U kunt een wachtwoord aanvragen om uw persoonlijke account in te voeren door een bericht met de code 41 te sturen naar het korte nummer 000105. De "Internet Assistant" invoeren U kunt uw persoonlijke account ook rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon invoeren door * 105 # te kiezen. Ga naar het gedeelte Services voor een lijst met momenteel verbonden opties. U kunt niet alleen op de hoogte blijven van actieve betaalde en gratis services, maar ook uitschakelen met één klik op de bijbehorende knop.

Stap 4

U kunt contact opnemen met een van de salons of communicatiebureaus van de Megafon-operator in uw stad. De medewerkers van het bedrijf zullen u vertellen welke services zijn aangesloten op Megafon en u ook helpen om onnodige services uit te schakelen. Hulp wordt alleen verleend aan abonnees die een paspoort bij zich hebben.

Stap 5

Om online kennis te maken met de aangesloten Megafon-diensten, is het niet nodig om in te loggen op uw persoonlijke account. Probeer naar het gedeelte "Diensten" op de hoofdpagina te gaan en selecteer uw huidige tarief uit de lijst die hier wordt weergegeven. U zult dus ontdekken welke opties erin zijn opgenomen en hoe deze kunnen worden in- of uitgeschakeld.

Aanbevolen: