Hoe Kom Je Erachter Welke Mts-services Zijn Aangesloten?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Mts-services Zijn Aangesloten?
Hoe Kom Je Erachter Welke Mts-services Zijn Aangesloten?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Mts-services Zijn Aangesloten?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Mts-services Zijn Aangesloten?
Video: WIRING CONNECTION OF MTS THERMOSTAT 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden consumenten een breed scala aan diensten - van bellen tot telewerken. Sommige opties worden automatisch en gratis verbonden, maar sommige hebben bepaalde kosten. Vaak worden bij het wijzigen van een tariefplan standaard betaalde diensten geleverd. In dergelijke gevallen is het raadzaam om bij de exploitant te vragen van welke diensten u gebruik kunt maken en hoeveel er van de rekening wordt afgeschreven.

MTS-services zijn verbonden
MTS-services zijn verbonden

instructies:

Stap 1

U kunt op verschillende manieren informatie vinden over uw persoonlijke account in MTS. De eenvoudigste is om de abonneeservice van het bedrijf te bellen op 0890 en te wachten op het antwoord van de operator. De oproep is gratis voor MTS-abonnees.

Stap 2

Een andere manier is selfservice met behulp van een internetassistent. Om dit te doen, moet je naar de officiële website van het mobiele bedrijf MTS gaan - www.mts.ru. Maar daarvoor moet u een wachtwoord ontvangen, dat nodig is voor de gegevensverwerking met een simkaart. Om een wachtwoord in te stellen, moet u de volgende opdracht op uw telefoon kiezen: * 111 * 25 # en vervolgens de instructies volgen. Of bel 1115 en volg de instructies van het antwoordapparaat. Het wachtwoord moet 4-7 cijfers lang zijn

Stap 3

Na de uitgevoerde procedure moet u naar de MTS-internetassistent gaan en de vereiste gegevens invoeren: telefoonnummer en wachtwoord. Vervolgens verschijnt er een pagina met de mogelijke bewerkingen met een simkaart.

Stap 4

Selecteer in het menu "Tarieven, diensten en kortingen" het commando "Servicebeheer". Daarna zou u een lijst met verbonden services op uw simkaart moeten zien.

Aanbevolen: