Hoe U Kunt Zien Welke Betaalde Services Op De Telefoon Zijn Aangesloten

Inhoudsopgave:

Hoe U Kunt Zien Welke Betaalde Services Op De Telefoon Zijn Aangesloten
Hoe U Kunt Zien Welke Betaalde Services Op De Telefoon Zijn Aangesloten

Video: Hoe U Kunt Zien Welke Betaalde Services Op De Telefoon Zijn Aangesloten

Video: Hoe U Kunt Zien Welke Betaalde Services Op De Telefoon Zijn Aangesloten
Video: Krijg dagelijks $ 3.329+ betaald! (Iedereen die kan verdienen)-GRATIS online geld verdienen | B... 2024, April
Anonim

Abonnees van mobiele operators hebben het volste recht om erachter te komen welke betaalde diensten op de telefoon zijn aangesloten. Ongeacht de persoon of het bedrijf die deze of gene optie biedt, u kunt op elk moment de services uitschakelen die u niet nodig heeft.

U kunt op verschillende manieren zien welke betaalde services zijn gekoppeld
U kunt op verschillende manieren zien welke betaalde services zijn gekoppeld

Voor Megafon-abonnees

Ontdek welke betaalde diensten zijn aangesloten op de Megafon-telefoon. Gebruik hiervoor het Service-Guide-zelfbedieningssysteem voor abonnees, waarvan de link op de officiële website van deze operator staat. Doorloop de snelle registratieprocedure door naar de juiste sectie te gaan. Zodra u toegang krijgt tot het Service Guide-systeem, gaat u naar het tabblad Services. Hier kunt u gratis de lijst met aangesloten betaalde diensten bekijken en de diensten weigeren die u niet nodig heeft. Als u geen internet kunt gebruiken, kiest u * 105 # vanaf uw telefoon en gaat u naar het gedeelte met verbonden diensten. Bovendien is er voor abonnees de klok rond een enkel referentienummer 0500. U kunt ook contact opnemen met een van de communicatiesalons in uw stad, waarvan de medewerkers u op vertoon van een paspoort zullen informeren over welke diensten zijn aangesloten en u helpen je voert de nodige handelingen uit.

Voor MTS-abonnees

MTS-abonnees kunnen de internetassistent gebruiken op de officiële website van de operator, waarbij de registratieprocedure praktisch hetzelfde is als die van het Megafon-bedrijf. In het persoonlijke account van de gebruiker is een lijst met alle momenteel verbonden services beschikbaar met de mogelijkheid om onnodige services uit te schakelen. Kies het commando * 152 * 2 # vanaf uw telefoon, waarna u een sms-bericht ontvangt met een lijst met huidige aangesloten services. Je kunt ook 0890 bellen en de instructies van het spraakmenu volgen om de informatie te krijgen die je nodig hebt. Ten slotte is informatie over de huidige betaalde en gratis opties op aanvraag beschikbaar in de kantoren en salons van MTS.

Beeline-abonnees

Net als andere operators biedt Beeline abonnees de mogelijkheid om via hun persoonlijke account op de officiële website erachter te komen welke betaalde diensten aan de telefoon zijn verbonden. U kunt ook snel de informatie krijgen die u nodig hebt met een enkel referentienummer 0674 of klantenservicenummer 0611. Een andere effectieve manier is om * 111 # te bellen vanaf uw telefoon en nadat u naar het menu "Mijn Beeline" bent gegaan, selecteert u "Mijn diensten". U kunt ook contact opnemen met de stadscommunicatiesalons op vertoon van uw paspoort.

Aanbevolen: