Hoe De "beloofde Betaling"-service Voor Een MTS-abonnee Te Activeren?

Hoe De "beloofde Betaling"-service Voor Een MTS-abonnee Te Activeren?
Hoe De "beloofde Betaling"-service Voor Een MTS-abonnee Te Activeren?

Video: Hoe De "beloofde Betaling"-service Voor Een MTS-abonnee Te Activeren?

Video: Hoe De
Video: HOW TO RECHARGE PHONE IN RUSSIA? | OFW IN RUSSIA 2024, Mei
Anonim

Vaak bevinden gebruikers van mobiele telefoons zich in een onaangename situatie wanneer het geld op de rekening opraakt, maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om een belangrijk telefoontje te plegen. MTS-gebruikers hoeven niet te wanhopen omdat ze de "beloofde betaling"-service kunnen activeren.

Hoe de "beloofde betaling"-service voor een MTS-abonnee te activeren?
Hoe de "beloofde betaling"-service voor een MTS-abonnee te activeren?

Voor abonnees van het MTS-netwerk duurt het aansluiten van de "beloofde betaling" niet langer dan een minuut. Alles is eenvoudig genoeg. U moet de elementaire instructies gebruiken die de operator zegt nadat de persoon het nummer heeft gebeld en de informatie over het gebrek aan geld op de telefoonrekening heeft gehoord.

Nadat de gebruiker het vereiste nummer heeft gebeld (bij gebrek aan geld op zijn account), biedt de operator aan om bepaalde diensten te gebruiken. Misschien wel de meest populaire hiervan is de "beloofde betaling". De operator zegt dat om verbinding te maken, je op nummer 4 moet drukken. Daarna wordt je gevraagd om het bedrag van de beloofde betaling in te voeren.

Meestal wordt een bedrag van niet meer dan 200 roebel aangeboden. De abonnee vult het bedrag in dat hij nodig heeft, waarna hij op het sterretje moet drukken. Daarna wordt de "beloofde betaling" gekoppeld en wordt een bijbehorende melding ontvangen via sms.

Houd er rekening mee dat de service "beloofde betaling" een week lang wordt geactiveerd. Na zeven dagen wordt een specifieke vergoeding in rekening gebracht. Bovendien wordt bij het aansluiten een commissie in rekening gebracht, die zeven roebel is, ongeacht het totale ingevoerde bedrag van de "beloofde betaling".

Aanbevolen: