Hoe De "beloofde Betaling" Megafon . In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "beloofde Betaling" Megafon . In Te Voeren
Hoe De "beloofde Betaling" Megafon . In Te Voeren

Video: Hoe De "beloofde Betaling" Megafon . In Te Voeren

Video: Hoe De
Video: HOW TO RECHARGE PHONE IN RUSSIA? | OFW IN RUSSIA 2024, April
Anonim

Mobiele operator Megafon laat abonnees toe om de gebruikelijke manier van communiceren niet te verlaten, zelfs niet als hun saldo op nul staat of zelfs in het rood staat. U kunt de beloofde betaling doen met behulp van de "Credit of Trust"-service.

Hoe naar binnen te gaan
Hoe naar binnen te gaan

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon aangesloten op Megafon;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Megafon-klanten kunnen zelfs met een negatief saldo op krediet communiceren. De beloofde betaling kan op verschillende manieren worden gedaan - allereerst zonder aansluitkosten en met aansluitkosten.

Stap 2

Om de beloofde betaling zonder aansluitkosten te doen, neemt u met uw paspoort contact op met het Megafon-servicekantoor. Uw kredietlimiet wordt bepaald afhankelijk van het geld dat u in de loop van de maand aan mobiele communicatie uitgeeft, en ook van hoe lang geleden u verbinding hebt gemaakt met deze telecomoperator. Hoe hoger deze tarieven, hoe meer beloofde betaling u mag doen. Elke maand wordt het echter opnieuw berekend op basis van dezelfde gegevens. Als uw rekeningsaldo gedurende de maand geen dag positief is geweest, wordt de kredietlimiet verlaagd.

Stap 3

Om de beloofde betaling met aansluitkosten te doen, kunt u uw eigen kredietlimiet bepalen. Om zelfstandig de beloofde betaling van 300 tot 1700 roebel te doen, moet u het bijbehorende pakket activeren door * 138 # te kiezen, op de belknop te drukken en het pakket te selecteren volgens de instructies van de autoinformer. Het pakket is geldig totdat de verbinding wordt verbroken. Gelijktijdig "bestellen" van meerdere pakketten is niet mogelijk.

Bij het kiezen van de beloofde betaling met aansluitvergoeding ontvang je een beloning van Megafon: na drie maanden komt het bedrag dat besteed is aan het aansluiten van het pakket terug in de vorm van punten in het kader van het Megafon-Bonus programma. Punten worden het hele jaar door verzameld totdat u in totaal het aantal punten ontvangt dat gelijk is aan de kosten van het aangesloten pakket. Om de dienst te deactiveren, belt u * 138 * 2 # op de telefoon. Als de beloofde betaling wordt uitgeschakeld voordat het definitieve aantal punten is ontvangen, krijgt u geen bonussen meer.

Aanbevolen: