Hoe De "beloofde Betaling" Optie Op Megafon . Te Activeren

Hoe De "beloofde Betaling" Optie Op Megafon . Te Activeren
Hoe De "beloofde Betaling" Optie Op Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De "beloofde Betaling" Optie Op Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De
Video: Hoe verwerk je een betaling van een creditfactuur? 2024, Mei
Anonim

De volgende situatie kan elke mobiele gebruiker overkomen: het saldo op een tablet of smartphone nadert nul en er is momenteel geen manier om het aan te vullen. Dit is waar de "beloofde betaling" die door de MegaFon-telecomoperator aan zijn abonnees wordt verstrekt, van pas kan komen.

Hoe de "beloofde betaling" optie op Megafon. te activeren
Hoe de "beloofde betaling" optie op Megafon. te activeren

De optie "beloofde betaling" maakt mobiele communicatie toegankelijker, omdat de behoefte aan extra geld op de balans op elk moment kan ontstaan. De essentie van de service is dat het mobiele bedrijf geld leent aan de klant om het nulsaldo aan te vullen.

U kunt de "beloofde betaling" op vier manieren koppelen:

1. Via de USSD-portal - kies het commando * 106 # → "bellen", selecteer in het menu dat wordt geopend de gewenste items. De service wordt binnen enkele seconden geactiveerd.

2. Via sms naar verkort nummer 0006 - voer het vereiste bedrag in het berichtenveld in, het account wordt onmiddellijk aangevuld.

3. Door het gratis nummer 0006 te bellen en de commando's van de autoinformer uit te voeren.

4. Via de Servicegids. Ga naar uw persoonlijke account op de website van de operator, selecteer "beschikbare opties" → "beloofde betaling" en activeer de optie.

Elke gebruiker kan de "beloofde betaling" aannemen. De grootte kan 50, 100, 300 roebel zijn en hangt af van hoe lang u klant bent bij Megafon en het bedrag dat u een maand besteedt aan het betalen voor communicatie en internet.

Er wordt een bescheiden commissie in rekening gebracht voor het aansluiten van de "beloofde betaling" -optie, deze hangt af van het geleende bedrag en is 5-20 roebel. De service wordt drie dagen geactiveerd, gedurende deze tijd is het noodzakelijk om het saldo aan te vullen voor een bedrag gelijk aan of meer dan de kosten van het tarief + het bedrag van de lening + de commissie voor de service.

U kunt de optie "beloofde betaling" niet activeren als u de service "tegoed van vertrouwen" gebruikt. En nog een klein ongemak - terwijl de betaling niet wordt afbetaald, zijn functies als "Mobiele betaling" en "Mobiele overdracht" niet beschikbaar.

Aanbevolen: