Hoe U De "Beloofde Betaling" Op MTS . Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U De "Beloofde Betaling" Op MTS . Kunt Krijgen
Hoe U De "Beloofde Betaling" Op MTS . Kunt Krijgen

Video: Hoe U De "Beloofde Betaling" Op MTS . Kunt Krijgen

Video: Hoe U De
Video: MegaFon Promised payment 2024, Mei
Anonim

Waar een MTS-abonnee zich ook bevindt, hij kan op elk moment direct zijn gsm-saldo opwaarderen dankzij de gratis dienst Beloofd Betalen. U kunt deze service bestellen, zelfs als er geen geld op de rekening staat (tot "min dertig roebel").

Hoe krijg je een
Hoe krijg je een

Het is nodig

Een computer; telefoon aangesloten op MTS

instructies:

Stap 1

De Beloofde Betalingsservice kan worden gebruikt door MTS-klanten die de "On Full Trust"- of "Credit"-services niet hebben geactiveerd en die geen bestaande (eerder bestelde) "Beloofde Betaling"-service op hun mobiele telefoon hebben.

Stap 2

U kunt Beloofde betaling verbinden via de officiële website van MTS (Internet Assistant-service, sectie Betaling, item Beloofde betaling). Ook in deze service kunt u de geschiedenis van beloofde betalingen op uw nummer krijgen.

Om uw mobiele account aan te vullen met deze service, kunt u bovendien * 111 * 123 # bellen. Een andere optie voor het ontvangen van de "Beloofde betaling" is om 1113 te bellen.

Stap 3

Elke klant van de mobiele operator MTS heeft toegang tot het "Beloofde betaling" -bedrag van 50 roebel, dat een week wordt gegeven. Hoe meer iemand echter aan communicatiediensten uitgeeft, hoe groter het bedrag van de "Beloofde Betaling" die hij kan ontvangen. Dus als u tot 300 roebel per maand uitgeeft, mag u "Beloofde betaling" tot 200 roebel; van 500 roebel per maand - tot 800 roebel, enz. Maandelijkse uitgaven kunnen worden bepaald met behulp van de gratis service "Internet Assistant" op de officiële website van MTS (sectie "Kostencontrole").

Aanbevolen: