Hoe De "Beloofde Betaling" In Het MTS-netwerk Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beloofde Betaling" In Het MTS-netwerk Te Nemen
Hoe De "Beloofde Betaling" In Het MTS-netwerk Te Nemen

Video: Hoe De "Beloofde Betaling" In Het MTS-netwerk Te Nemen

Video: Hoe De
Video: HOW TO RECHARGE PHONE IN RUSSIA? | OFW IN RUSSIA 2024, April
Anonim

Met de service "Beloofde betaling", die wordt aangeboden aan MTS-abonnees, kunt u uw mobiele telefoonsaldo op elk gewenst moment opwaarderen. Op verzoek zal de operator geld verstrekken en kunt u blijven communiceren.

Hoe te nemen
Hoe te nemen

instructies:

Stap 1

Als je de beloofde betaling nodig hebt, bestel je deze via de Mobile Assistant-service. Het is beschikbaar op 111123. Daarnaast kunt u het Ussd-commando * 111 * 123 # verzenden. MTS heeft ook een abonneeservice, waardoor het mogelijk is om een dienst te bestellen. U kunt de service bellen door 1113 te bellen. En hier is het tweede Ussd-commando waarmee de beloofde betaling beschikbaar is - * 111 * 32 #.

Stap 2

Het is vermeldenswaard dat de beloofde betaling aan elke abonnee in een ander bedrag wordt verstrekt. Het hangt volledig af van hoeveel geld u maandelijks uitgeeft om te betalen voor communicatiediensten. Hier is een voorbeeld: als uw kosten niet meer dan 300 roebel per maand bedragen, kunt u een lening krijgen van maximaal 200 roebel. De beloofde betaling is zeven dagen geldig. Op het einde van de looptijd wordt het geld automatisch afgeschreven door de operator. Overigens kun je na het bestellen van de dienst controleren of het geld op de rekening is bijgeschreven. Gebruik hiervoor het Ussd-nummer * 100 #.

Stap 3

Let op: als je saldo op is, kan een andere abonnee je account ook opwaarderen. Dit is echter alleen beschikbaar voor MTS-clients (overdrachten zijn alleen mogelijk binnen het netwerk).

Stap 4

Om geld over te maken, stuurt u een ussd-verzoek naar de operator * 112 * nummer van de ontvangende abonnee * overschrijvingsbedrag #. Houd er rekening mee dat u slechts 300 roebel per keer kunt verzenden, niet meer.

Stap 5

Direct Transfer is een andere service waarmee u geld kunt overboeken naar andere MTS-abonnees. Het kan worden geconfigureerd en geïnstalleerd in een van de twee soorten betalingen. De eerste is eenmalig. Met zijn hulp kunt u één keer geld naar het saldo van een andere persoon sturen. Om het te activeren, kiest u het commando * 111 * telefoonnummer in elk formaat * verzendbedrag (van 1 tot 300) # op het toetsenbord van de telefoon en drukt u op de belknop.

Stap 6

Een ander type "Directe overboeking" stelt u in staat om reguliere overboekingen in te stellen. U kunt de tijdsperiode instellen waarin de andere abonnee geld krijgt voor zijn mobiele telefoon. Om de dienst te bestellen, moet u het nummer * 111 * mobiel telefoonnummer * betalingsbewijs (1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks) * bedrag # gebruiken.

Aanbevolen: