Hoe Het Volume Van De LG KF300 . Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Volume Van De LG KF300 . Te Verhogen
Hoe Het Volume Van De LG KF300 . Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van De LG KF300 . Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van De LG KF300 . Te Verhogen
Video: LG KF 300 2024, Mei
Anonim

De LG KF300 telefoon is een volwaardig multimedia toestel, met onder meer de mogelijkheid om naar audiobestanden te luisteren. Het enige nadeel dat comfortabel luisteren in de weg staat, is mogelijk onvoldoende volume. Deze fout kan worden gecorrigeerd met een van de onderstaande methoden.

Hoe het volume van de LG KF300. te verhogen
Hoe het volume van de LG KF300. te verhogen

instructies:

Stap 1

Gebruik het interne telefoonmenu om het volume zoveel mogelijk te verhogen. Kies de combinatie 2945 # * # op het toetsenbord. U komt in het interne menu van de telefoon. Selecteer het item "Audio" en stel de maximaal mogelijke waarden in voor alle parameters. Als het volume van de muziek niet hoog genoeg voor u is, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Verwerk audiobestanden zodat hun volume wordt gemaximaliseerd. Als er veel bestanden zijn, kunt u een programma zoals Mp3Gain gebruiken. Met zijn hulp kunt u het volume van een aantal nummers met één muisklik verhogen. Het nadeel is dat wanneer het volume wordt verhoogd, de eufonie verloren kan gaan - sommige frequenties zullen zo hoog zijn dat ze als interferentie worden gereproduceerd.

Stap 3

De beste optie om het volume te verhogen is om professionele audio-editors te gebruiken, zoals Sony Sound Forge of een andere versie van Adobe Audition. Deze editors ondersteunen geen gelijktijdige verwerking van meerdere tracks, maar zijn nauwkeuriger in het verwerken van audio. Download en installeer een van deze editors.

Stap 4

Open het te verwerken audiobestand. U kunt het openen via het menu "Bestand", of het eenvoudig naar het werkgebied van het programma slepen en neerzetten. Wacht tot de track is geladen en selecteer vervolgens de hele track. Gebruik het effect Volume omhoog. Stel de waarde in waarnaar u het geluid wilt verhogen en luister vervolgens in de testmodus. Normaliseer vervolgens de track met het effect Normalize. Het is niet nodig om het volume onmiddellijk met vijftig procent of meer te verhogen, het is voldoende om kleine stappen van vijf tot tien procent te nemen en tijdens de verwerking naar de resulterende versie te luisteren. Zodra u het voor u optimale volume heeft bereikt, slaat u de track op en kopieert u deze naar het telefoongeheugen.

Aanbevolen: