Hoe Thema Te Installeren In Samsung Galaxy

Inhoudsopgave:

Hoe Thema Te Installeren In Samsung Galaxy
Hoe Thema Te Installeren In Samsung Galaxy

Video: Hoe Thema Te Installeren In Samsung Galaxy

Video: Hoe Thema Te Installeren In Samsung Galaxy
Video: How To Install My Custom Theme, On Samsung One UI Pie & Q 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy-telefoons behoren tegenwoordig tot de meest populaire apparaten. Deze apparaten werken onder het Android-besturingssysteem en het installeren van thema's erop gebeurt op dezelfde manier als het installeren van applicaties via Google Play.

Hoe thema te installeren in Samsung Galaxy
Hoe thema te installeren in Samsung Galaxy

instructies:

Stap 1

Start de Google Play-toepassing op uw apparaat met behulp van de juiste snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Toepassingen.

Stap 2

Voer bovenaan het programmavenster het woord "Onderwerp" in. Selecteer in de lijst met zoekresultaten die verschijnt een thema dat u leuk vindt en klik vervolgens op de knop "Gratis" om te installeren. Als het onderwerp is betaald, bevestig dan het feit van betaling, aan de hand van de instructies op het scherm.

Stap 3

Wacht tot de installatie is voltooid, waarna je hem kunt starten via de snelkoppeling die op het bureaublad verschijnt. Thema's kunnen ook worden gewijzigd via het item "Instellingen" - "Thema's" Android.

Stap 4

Om thema's te installeren, kunt u internetbronnen van derden gebruiken die thema's aanbieden met de.apk-extensie. Zoek de programma's waarin u geïnteresseerd bent en download ze van gespecialiseerde sites. Houd er rekening mee dat ze de.apk-extensie hebben.

Stap 5

Sluit uw Galaxy-apparaat aan op uw computer in de modus voor verwisselbare schijf met behulp van een kabel, of steek de USB-stick van het apparaat in een kaartlezer. Verplaats alle gedownloade bestanden naar uw apparaat.

Stap 6

Ga naar "Instellingen" - "Beveiliging" van het apparaat en zet een vinkje voor het item "Onbekende bronnen". Schakel ook het selectievakje "Toepassingen controleren" uit.

Stap 7

Open het bestandssysteem van uw telefoon met een bestandsbeheerder, bijvoorbeeld ES-Explorer. Als dit programma niet op het apparaat is geïnstalleerd, installeer het dan met Google Play.

Stap 8

Open de gedownloade bestanden één voor één en bevestig de installatie. Ga daarna naar "Instellingen" - "Thema's" en selecteer een thema dat verschijnt.

Aanbevolen: