Hoe Videoformaat Voor Telefoon Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Videoformaat Voor Telefoon Te Converteren
Hoe Videoformaat Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Videoformaat Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Videoformaat Voor Telefoon Te Converteren
Video: How To Change Any Video Format Using Android Phone || Convert Any Video To Mp4 2024, Mei
Anonim

Heel vaak hebben moderne gebruikers de behoefte om video's van het ene formaat naar het andere te converteren. Meestal is dit te wijten aan het feit dat het apparaat eenvoudigweg niet het vereiste formaat ondersteunt. Het kan ook zijn dat het bestand groot is en het apparaat het simpelweg niet kan openen.

Hoe videoformaat voor telefoon te converteren
Hoe videoformaat voor telefoon te converteren

instructies:

Stap 1

Het is vermeldenswaard dat u met de hardwaremogelijkheden van de telefoon video's in 3gp-indeling kunt bekijken, maar dat video's die zijn opgenomen met externe camera's niet kunnen worden afgespeeld. Om een videobestand te converteren, kunt u speciale computerprogramma's gebruiken - converters. Met hun hulp kunt u de video converteren naar het 3gp-formaat voor verdere weergave op een mobiele telefoon.

Stap 2

De convertersoftware heeft vaak ook extra functies. U kunt bijvoorbeeld de resolutie en framesnelheid van een videofragment wijzigen. Na conversie met behulp van de converter, wordt een compact videobestand verkregen van de originele video, die een volledige set instellingen heeft die nodig zijn om het op een mobiel apparaat af te spelen.

Stap 3

Voor het converteren van video naar het 3gp-formaat kunt u het beste 3GP Ultra Converter van AMS Software gebruiken. Dit programma werkt met videobestanden van bijna alle momenteel bekende formaten. Het programma heeft ook 230 kant-en-klare video-presets, waarin alle benodigde instellingen al zijn ingesteld. Het programma is gebaseerd op de Mobile Enhancer-technologie, die zorgt voor een hoge kwaliteit van de resulterende video. Het is ook noodzakelijk om te zeggen over de hoge conversiesnelheid en de mogelijkheid van gelijktijdige verwerking van meerdere videobestanden. Het programma stelt je niet alleen in staat om snel en efficiënt video om te zetten naar 3gp-formaat, maar bevat ook alle benodigde opties voor het bewerken van videofragmenten.

Stap 4

Eerst moet je het videobestand openen dat je via het programma wilt converteren. Selecteer het gedeelte "Converteren voor" van het menu, dat zich in de linkerbenedenhoek van het programma bevindt. Geef daarna het apparaat en het specifieke model op. Om ervoor te zorgen dat de geconverteerde video van goede kwaliteit is, moet je naar het gedeelte "Opties" gaan en de instellingen voor de geconverteerde video handmatig instellen. U kunt de bitsnelheid of framesnelheid wijzigen. Klik daarna op de knop "Conversie starten" en wacht een paar seconden. Het programma converteert video naar 3gp-formaat. De voltooide video wordt opgeslagen in een aparte map die rechtstreeks vanuit het programma kan worden geopend.

Aanbevolen: