Wat Wordt De IPhone 5

Wat Wordt De IPhone 5
Wat Wordt De IPhone 5

Video: Wat Wordt De IPhone 5

Video: Wat Wordt De IPhone 5
Video: Using the iPhone 5 in 2021 - Review 2024, Mei
Anonim

De komst van de iPhone 4S heeft de belangstelling van fans voor de langverwachte 5e versie van dit apparaat niet verminderd. Wat is er bekend over de nieuwe generatie Apple-smartphones?

Wat wordt de iPhone 5
Wat wordt de iPhone 5

Hoogstwaarschijnlijk zal, ondanks de eisen van de oprichter van het bedrijf, de legendarische Steve Jobs, het uiterlijk van de telefoon veranderen. iPhone 5 wordt 8 mm langer, heeft een 4-inch display en een metalen behuizing. Toch is het niet nodig om te wachten op een druppelvormig lichaam dat naar beneden dunner wordt, wat blijkt uit veel internetbronnen, omdat in de horizontale oriëntatie zo'n smartphone niet erg functioneel wordt.

Dit is echter de eerste keer dat Jobs de convenanten van Jobs heeft geschonden, gedreven door de wens van het bedrijf om gelijke tred te houden met de nieuwste Android-smartphones, met name Samsung's 4,3-inch Galaxy S II.

Aangenomen wordt dat het scherm van de nieuwe iPhone het gehele frontoppervlak zal beslaan en een hogere pixeldichtheid zal hebben, wat zal zorgen voor een hogere resolutie en kleurweergave. Volgens sommige rapporten zal de smartphone een gepatenteerd glazen schokbeschermingssysteem krijgen, dat signalen van de ingebouwde versnellingsmeter gebruikt om een beschermend kussen te creëren tussen de glazen kap en de binnenkant van het apparaat.

Een andere verwachte innovatie is de compatibiliteit van de iPhone 5 met 4G LTE-netwerken (Long-Term Evolution), waardoor de snelheid van het ontvangen en verzenden van gegevens via het netwerk zal toenemen. Tot nu toe was dit niet mogelijk vanwege de noodzaak om grotere PCB's en batterijen te gebruiken, wat de dikte van de iPhone zou vergroten, maar recente ontwikkelingen van Qualcomm laten ons hopen op een nieuwe LTE-chip met een kleiner formaat.

Volgens sommige bronnen zal het 5e model worden uitgerust met een aanraakpaneel in plaats van een mechanische knop op het voorpaneel en uitgerust met een 10-megapixelcamera, in tegenstelling tot de 8-megapixelcamera die wordt gebruikt in de iPhone 4S.

Er is geen twijfel over de verdere integratie van de veelgeprezen Siri-applicatie in het nieuwe model, evenals de uitbreiding van de functionaliteit van de stemassistent zelf.

De geschatte datum voor het verschijnen van de iPhone 5 wordt beschouwd als de periode van begin juni 2012 tot eind volgend jaar.

Aanbevolen: