Een Telefoon Flashen Via Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Flashen Via Een Computer
Een Telefoon Flashen Via Een Computer

Video: Een Telefoon Flashen Via Een Computer

Video: Een Telefoon Flashen Via Een Computer
Video: How To Flash Android Phone From PC Using SP Flash Tool 2024, April
Anonim

De telefoon wordt aangedreven door firmware die in de fabriek is geïnstalleerd. Met moderne telefoons kunt u de firmware thuis bijwerken met behulp van een computer.

Hoe een telefoon via een computer te flashen
Hoe een telefoon via een computer te flashen

instructies:

Stap 1

Om uw telefoon te flashen, moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. In de regel zijn alle benodigde componenten, namelijk de driverschijf en de datakabel, in het pakket te vinden, anders moet u ze zelf zoeken. U vindt de datakabel bij een mobiele telefoonwinkel. Zorg ervoor dat de connector overeenkomt met uw telefoon.

Stap 2

In de regel wordt een schijf met software die nodig is voor synchronisatie verkocht in een set met een datakabel. Anders moet u het downloaden. Ontdek het merk en model van uw mobiele telefoon en gebruik vervolgens zoekmachines om ze te vinden. Besteed aandacht aan de officiële website van de fabrikant, evenals niet-officiële sites. Je vindt er ook heel wat informatie over het personaliseren van je gsm en een grote hoeveelheid aangepaste content.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's, software en sluit de telefoon met een datakabel aan op de computer. Om het onjuist toevoegen van een nieuw apparaat, d.w.z. uw telefoon, moet u de acties in deze volgorde uitvoeren. Zorg er na het aansluiten van de telefoon voor dat het programma de telefoon "ziet".

Stap 4

Gebruik de zoekmachine om de firmware en het programma voor de bewerking te vinden. Gebruik precies de firmware die geschikt is voor uw telefoonmodel. Het gebruik van de verkeerde firmware voor uw model kan uw mobiele telefoon verpesten. Het is raadzaam om software te downloaden en te gebruiken waarvoor op de site een instructie staat.

Stap 5

Begin pas te knipperen nadat u zeker weet dat de telefoon volledig is opgeladen. Gebruik de telefoon niet en koppel deze niet los totdat het succesbericht verschijnt. Volg de instructies zorgvuldig.

Aanbevolen: