Hoe Een Simkaart Eruit Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Eruit Te Halen
Hoe Een Simkaart Eruit Te Halen

Video: Hoe Een Simkaart Eruit Te Halen

Video: Hoe Een Simkaart Eruit Te Halen
Video: How To Remove Sim Card From iPhone 12 Pro Max - How To Insert Sim Card iPhone 12 2024, Mei
Anonim

De simkaart wordt goed beschermd door de telefoonhoes. Om het eruit te halen, is vaardigheid en kennis van het ontwerp van de mobiele telefoon vereist. Ondanks het feit dat telefoonmodellen vaak van elkaar verschillen, hebben ze algemene principes van de interne structuur.

Hoe een simkaart eruit te halen
Hoe een simkaart eruit te halen

Noodzakelijk

  • mobiele telefoon,
  • kantoorbehoeftenband,
  • klem.

instructies:

Stap 1

Zet eerst je mobiele telefoon uit. U kunt uw Nokia-telefoon in de regel uitschakelen door op de knop aan de bovenkant van de behuizing te drukken. Het ziet eruit als een cirkel met een stok in het midden. Het is voldoende om het een paar seconden met uw vinger vast te houden. Om Motorola-, Samsung-, LG- en Sony Ericsson-telefoons te ontkoppelen, moet u de annuleerknop ingedrukt houden, die een rode telefoonontvanger toont. Wacht tot het telefoonscherm volledig is uitgeschakeld.

Stap 2

Verwijder de achterkant van het apparaat. Bij veel modellen kan de hoes met merkbare moeite worden verwijderd. Wees voorzichtig, als je de case per ongeluk laat vallen of bekrast, kan de garantie van je telefoon komen te vervallen. Onderzoek de zaak. Als er knoppen zijn op de kruising van de helften van de behuizing, druk ze dan in of verplaats ze een beetje. Als dit niet het geval is, trekt u het deksel omhoog of omlaag. Briefpapiertape kan je helpen. Plak een stuk op het telefoonhoesje en trek het in de gewenste richting.

Stap 3

Open het deksel van de behuizing en verwijder de batterij. Onthoud hoe het erin lag, om het later op zijn plaats terug te brengen.

Stap 4

Op sommige telefoons bevindt de simkaart zich in een uitsparing, die wordt afgesloten met een metalen vergrendeling. Om de simkaart te verwijderen, moet u licht op het uitstekende deel van het onderdeel drukken.

Stap 5

Nu kunt u uw simkaart ophalen. Als deze zich onder een metalen tussenschot bevindt, schuift u de kaart met een dun voorwerp.

Stap 6

Om de simkaart uit de iPhone te verwijderen, heb je de sleutel nodig die bij je smartphone wordt geleverd. Als dat niet het geval is, kunt u een paperclip of een ander soortgelijk item gebruiken. De iPhone heeft aan de onderkant een simkaart. Deze sleuf bevindt zich tussen de hoofdtelefoon- en oplaadingangen. Steek het door u gekozen gereedschap in het kleine gaatje en druk een beetje naar beneden. De kaart zal zo ver uit de sleuf komen dat u hem kunt loswrikken en eruit kunt trekken.

Stap 7

Misschien heb je geen van de bovenstaande punten kunnen doen. In dit geval is het beter om contact op te nemen met een reparatieservicecentrum voor mobiele telefoons of een winkel voor digitale apparatuur. Geschoolde werknemers kunnen de simkaart uit de telefoon trekken.

Aanbevolen: