Hoe Nokia Thuis Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia Thuis Te Flashen
Hoe Nokia Thuis Te Flashen

Video: Hoe Nokia Thuis Te Flashen

Video: Hoe Nokia Thuis Te Flashen
Video: Delivering services with agility using the Nokia Cloud Mobile Gateway 2024, Mei
Anonim

Een telefoon flashen betekent het vervangen van software erin om een nieuwere versie te installeren, problemen op te lossen of bijvoorbeeld de telefoon te jailbreaken. Voor verschillende modellen mobiele apparaten worden verschillende methoden en programma's voor flitsen gebruikt. Hieronder vindt u een methode om NOKIA BB5-telefoons (nokia n73, nokia n70, nokia 6233, nokia 6300, enz.) te flashen met Phoenix Service Softwar en Diego.

Hoe Nokia thuis te flashen
Hoe Nokia thuis te flashen

instructies:

Stap 1

Phoenix Service-software en Diegor downloaden.

Als het PC Suite-programma op de computer is geïnstalleerd, is het noodzakelijk om het volledig te verwijderen, het is raadzaam om het register te wissen van de bijbehorende vermeldingen. Installeer Phoenix Service Software en Diegor.

Stap 2

Download de firmware en pak deze uit.

Start Phoenix-servicesoftware. Selecteer in het menu Bestand de optie Verbindingen beheren. Klik in het geopende venster op de knop Toevoegen. Voeg een nieuwe gebruiker toe, terwijl u USB opgeeft in de verbindingsinstellingen.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer, deze zou moeten worden gedetecteerd en de installatie van de stuurprogramma's zou moeten beginnen.

Stap 4

Selecteer in het menu Bestand de optie Product scannen, er verschijnt een pictogram van de aangesloten kabel.

Ga naar het tabblad Flashing / Firmfare Update. Als er firmware op de telefoon is geïnstalleerd, wordt de versie ervan aangegeven in de productcode. Om het te wijzigen, klikt u op het pictogram en selecteert u de gewenste versie. Klik op Begin. De firmware-update begint, waarbij de telefoon naar de testmodus gaat, waarna deze opnieuw wordt opgestart met de bijgewerkte firmwareversie.

Aanbevolen: