Het Volume Van Een Gesprek Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Van Een Gesprek Verhogen
Het Volume Van Een Gesprek Verhogen

Video: Het Volume Van Een Gesprek Verhogen

Video: Het Volume Van Een Gesprek Verhogen
Video: De conversie van je website verhogen, met neuromarketinggoeroe Martin van Kranenburg (Interview) 2024, April
Anonim

Mobiele communicatie is gemaakt voor het gemak van communicatie tussen mensen. Daarom is het kiezen van de juiste telefoon die bij je past niet onbelangrijk, en de juiste instelling is belangrijk. Meestal worden telefoons verkocht met vooraf geconfigureerde luidspreker- en microfoonniveaus. Het niveau dat nodig is voor een comfortabele waarneming is echter voor elke persoon anders. Daarom wordt het noodzakelijk om het geluidsvolume, het microfoonniveau, enz. te verhogen of te verlagen, dat wil zeggen om de telefoon voor uzelf aan te passen.

Het volume van een gesprek verhogen
Het volume van een gesprek verhogen

instructies:

Stap 1

Pas uw telefoon aan met behulp van het menu. Deze methode is het meest effectief, maar voor degenen die niet bekend zijn met elektronische apparatuur, is het beter om de telefoon aan specialisten toe te vertrouwen. Elke telefoon heeft een menu met technische instellingen. Om het in te voeren, wordt een speciale code gebruikt, die voor verschillende telefoonmodellen anders is. Meestal is deze code bekend bij specialisten of kunt u deze op internet vinden.

Stap 2

Voer de code in op het toetsenbord en ga naar het engineeringmenu van uw telefoon. Zoek de secties die verantwoordelijk zijn voor geluid: "audio", dan "normale modus", dan "spraak". Hierna ziet u een lijst met niveaus, van 0 tot 6. Dit zijn de volumeniveaus van de luidspreker. Onthoud, of schrijf beter de initiële parameters op. De volumeniveaus worden ingesteld in het bereik van 175 tot 255, in stappen van 10 eenheden. Dit betekent dat Volume 0 een waarde van 175 heeft en Volume 6 - 255. Het wordt niet aanbevolen om een hogere waarde in te stellen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat als u de instellingen voor het telefoonvolume wijzigt, u ook de instellingen voor de microfoongevoeligheid moet wijzigen. Bovendien zijn de microfoonparameters in tegengestelde waarden geconfigureerd. Hoe hoger het volume, hoe lager de microfoongevoeligheid. Anders begint de microfoon te echoën, hoort u uzelf of andere onaangename effecten. Nadat u het gewenste volume met succes hebt ingesteld, drukt u op OK en slaat u de updates op. Start uw telefoon opnieuw op (uit- en weer inschakelen).

Stap 4

Soms is een dergelijke instelling onaanvaardbaar, sommige telefoons kunnen niet opnieuw worden geconfigureerd in het engineeringmenu. In dit geval zijn er speciale computerprogramma's om de telefoon aan te passen. Dergelijke programma's worden ook geproduceerd door telefoonfabrikanten. Ze zijn te vinden in communicatiediensten of op internet. Download het programma naar uw computer. Sluit uw telefoon met een USB-kabel aan op uw computer. Volg de programmacommando's, ga naar het instellingenmenu van het telefoonvolume en wijzig de parameters volgens uw vereisten. Meestal hebben programma's voor instellingen een volledig toegankelijke en intuïtieve interface, dus ze veroorzaken geen problemen voor gebruikers.

Aanbevolen: