Hoe Maak Je Een Thema Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Thema Voor Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Thema Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Thema Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Thema Voor Je Telefoon
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, Mei
Anonim

Nu is het onmogelijk om je een leven voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Bijna iedereen heeft dit gadget, en ik wil het echt individueel maken, aanpassen aan hun behoeften. Ik wil graag dat de telefoon zowel extern als intern bij jouw stijl past. Verschillende thema's in de telefoon helpen hierbij.

Hoe maak je een thema voor je telefoon
Hoe maak je een thema voor je telefoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om thema's voor uw telefoon te maken. De allereerste manier, en de gemakkelijkste, is via internet. Ga online naar gespecialiseerde telefoonforums en vraag iemand van de gebruikers om thema's voor uw telefoon te maken. Het is helemaal niet moeilijk, en misschien doen ze het gratis voor je.

Stap 2

De tweede manier is om thema's voor je telefoon te maken met behulp van gespecialiseerde programma's. Typ de link in het zoekvak https://www.mobilizio.ru/, registreer je op de site en maak je eigen thema in de online themabouwer

Stap 3

Deze ontwerper maakt thema's voor Nokia en Sonu Ericsson telefoons. Selecteer de telefoon die je nodig hebt op de website.

Stap 4

In de volgende dia moet u precies weten wat uw telefoonmodel is, er zijn er veel. Als uw model er niet bij staat, selecteert u de telefoon met de dichtstbijzijnde specificaties.

Stap 5

Kies vervolgens een afbeelding voor je startscherm. Een afbeelding kan zowel vanuit de galerij op de site als uw eigen afbeelding vanuit een lokale map worden toegevoegd. Vind de beste foto's die bij uw thema passen. Het kunnen zowel foto's zijn van mensen die dicht bij je staan als afbeeldingen van je favoriete stripfiguren of tv-series. Let op de resolutie van je telefoon, afhankelijk hiervan veranderen de afmetingen van afbeeldingen in thema's. De geladen afbeelding in dit programma moet 240x320 pixels groot zijn. In dit stadium kunt u ook de kleuren van de achtergrond, operator, knoppen en klok instellen.

Stap 6

Selecteer daarna de menuafbeelding. Selecteer op dezelfde manier een afbeelding uit de galerij of uit uw map. Geef de achtergrondkleur, titelkleur en klokkleur aan.

Stap 7

Afbeeldingen van het actieve menu worden op dezelfde manier aangepast. In principe verandert daar alleen de kleur van de tekst. Bepaal wat voor soort telefooninterface-ontwerp u wilt. Overweeg veel parameters. Gebruik je je telefoon bijvoorbeeld meer bij daglicht of kantoorverlichting, maak dan de letterkleur donker op een lichte achtergrond. Gebruik je je telefoon vaak onderweg, 's avonds of 's nachts, kies dan voor een donkere achtergrond met een licht lettertype. Hierdoor worden je ogen minder vermoeid.

Stap 8

Sla het thema vervolgens op uw computer op en download het naar uw telefoon naar de vooraf geïnstalleerde themamap. Ga daarna naar de instellingen en vervang het thema door het nieuw gemaakte thema.

Aanbevolen: