Wie Gaat Android-tablets Produceren?

Wie Gaat Android-tablets Produceren?
Wie Gaat Android-tablets Produceren?

Video: Wie Gaat Android-tablets Produceren?

Video: Wie Gaat Android-tablets Produceren?
Video: What's inside a modern Android tablet? 2024, April
Anonim

De populariteit van het Android-besturingssysteem groeit elke dag. Sommige gigantische bedrijven streven ernaar om zo snel mogelijk bijgewerkte tablets op het opgegeven besturingssysteem te presenteren.

Wie gaat Android-tablets produceren?
Wie gaat Android-tablets produceren?

De leiders in de productie van Android-tablets zijn nog steeds Samsung, Asus en Acer. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de Zuid-Koreaanse fabrikant een groot aantal verschillende modellen tabletcomputers produceert. Het assortiment producten in deze categorie, gepresenteerd door de andere twee bedrijven, is aanzienlijk smaller.

De meeste Asus-tablets behoren tot de Transformer-lijn. Daarnaast wordt ook de nieuwe tablet van Google, de Nexus 7, geproduceerd in de fabrieken van het bedrijf.

Vergeet ook andere bedrijven niet. Huawei zal verschillende modellen tabletcomputers uitbrengen. Door de kenmerken van deze apparaten kunnen ze adequaat concurreren met de apparaten van de bovengenoemde fabrikanten. Een groot aantal bedrijven met een eigen IT-afdeling streeft naar het invullen van vacante niches in de markt voor mobiele computers. U kunt nu al tablets vinden van de volgende bedrijven: Digma, Prestigio en zelfs Hyundai.

Meer recentelijk heeft Philips een nieuwe Android-tablet geïntroduceerd, de T7 Plus. Deze 7-inch computer is ontworpen voor internetten en lichte toepassingen. Het apparaat is niet erg efficiënt. Dit nadeel wordt gecompenseerd door de lage kosten van de inrichting.

De meeste grote bedrijven zullen niet stoppen met het ontwikkelen en maken van nieuwe tablets met het besturingssysteem van Google. Deze firma's omvatten de volgende bekende fabrikanten: LG (Optimus Series), Lenovo (meerdere IdeaPad-modellen), HTC (Jetstream).

Het is belangrijk op te merken dat de nieuwe tabletcomputers voornamelijk zullen worden geleverd met Ice Cream Sandwich- en Jelly Bean-systemen. Sommige apparaten kunnen werken met Scribe-technologie, waarmee u tekstinformatie kunt invoeren met een stylus. Deze methode zal het werk met mobiele pc's aanzienlijk vereenvoudigen.

Aanbevolen: