Hoe De Firmwareversie Van Fly . Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmwareversie Van Fly . Te Achterhalen
Hoe De Firmwareversie Van Fly . Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmwareversie Van Fly . Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmwareversie Van Fly . Te Achterhalen
Video: Download Fly all Models Stock Rom Flash File & tools (Firmware) For Update Fly Android Device 2024, Mei
Anonim

U kunt de versie van de firmware die op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, evenals andere systeeminformatie vinden door speciale codes in te voeren die beschikbaar zijn voor elk telefoonmodel.

Hoe u de firmwareversie van Fly. kunt achterhalen
Hoe u de firmwareversie van Fly. kunt achterhalen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale codes om de firmwareversie van uw mobiele Fly-apparaat te achterhalen. Verschillende telefoonmodellen zijn geschikt voor verschillende codes, maar soms komt het voor dat dezelfde code op veel apparaten tegelijk kan worden toegepast. Probeer een van de volgende combinaties in te voeren vanaf het toetsenbord: * # 8375 ##### 0000 # * # 3598375 # * # 900 # * # 18375 #.

Stap 2

U kunt ook informatie over de firmware vinden in het algemene systeeminformatiemenu door de combinatie #### 8375 # te typen, wees voorzichtig, dit is voornamelijk beschikbaar voor de meeste oude modellen. Op speciale forums kunt u ook de versies van de standaardfirmware van telefoons vinden die betrekking hebben op een bepaald model. Let op: als u de firmware al hebt gewijzigd, is informatie hierover mogelijk niet beschikbaar bij het gebruik van standaard servicecodes.

Stap 3

Om de Fly-telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, gebruikt u ook de invoer van een speciale code vanaf het toetsenbord van uw mobiele apparaat: * 01763 * 737381 # In dit geval worden alle door u aangebrachte systeemwijzigingen geannuleerd, het systeem instellingen keren terug naar de oorspronkelijke instellingen. Voordat u deze bewerking uitvoert, kunt u het beste een back-up maken van de telefoonboekgegevens in het geheugen van de SIM-kaart.

Stap 4

Voer de code #### 1111 # in om het Fly phone-servicemenu te openen. Wees uiterst voorzichtig bij het starten van deze modus, want zonder bepaalde vaardigheden kun je het apparaat gewoon verpesten. Voor sommige telefoonmodellen biedt dit menu toegang tot aanvullende instellingen die niet beschikbaar zijn in de normale modus. Deze codes worden doorgaans gebruikt door ontwikkelaars en specialisten in servicecentra.

Stap 5

Wees voorzichtig bij het maken van een wijziging in deze modus, informeer eerst bij andere gebruikers welke gevolgen deze of gene actie kan hebben. Verander nooit zelf het geluidsniveau via deze modus.

Aanbevolen: