Hoe U Het Volume Van Uw Fly-telefoon Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Volume Van Uw Fly-telefoon Kunt Verhogen
Hoe U Het Volume Van Uw Fly-telefoon Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Volume Van Uw Fly-telefoon Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Volume Van Uw Fly-telefoon Kunt Verhogen
Video: Как ускорить телефон Андроид? [Android ЛИКБЕЗ №1] 2024, Mei
Anonim

Fly-telefoons onderscheiden zich vooral door hun prijs. Omdat ze zich in het budgetprijssegment bevinden, kunnen deze apparaten bogen op de aanwezigheid van een geheugenkaart en de mogelijkheid om mp3 af te spelen. Helaas heeft de lage prijs invloed op de speakerkwaliteit en afspeelkwaliteit. Deze fout is eenvoudig op te lossen.

Hoe u het volume van uw Fly-telefoon kunt verhogen
Hoe u het volume van uw Fly-telefoon kunt verhogen

instructies:

Stap 1

De veiligste optie, waarvoor geen tussenkomst in de firmware en fabrieksinstellingen van de telefoon nodig is, is om het volume van de audiotrack die u op de telefoon wilt beluisteren direct te wijzigen. Methoden die het engineeringmenu beïnvloeden, zijn gevaarlijk omdat ze kunnen leiden tot schade aan zowel de firmware als de luidspreker van de mobiele telefoon.

Stap 2

Als er meerdere tracks zijn, kunt u een programma zoals Mp3Gain gebruiken. Het is gratis. Zoek en download het online. Voeg na installatie de tracks die u wilt bewerken toe in het werkveld van het programma. Selecteer het volume waarnaar u het oorspronkelijke geluidsniveau wilt verhogen. Zorg ervoor dat u de waarde niet meteen op maximaal zet - sommige frequenties kunnen wazig zijn. Dit programma is handig omdat u met één klik meerdere bestanden tegelijk kunt verwerken. Het slechte nieuws is dat het moeilijk is in te schatten tot welk niveau je het geluid moet verhogen.

Stap 3

Voor enkelvoudige verwerking van tracks verdient het gebruik van Adobe Audition of Sony Sound Forge 2 de meeste voorkeur. Deze editors hebben voldoende functionaliteit voor hoogwaardige trackverwerking. Download en installeer een van deze editors.

Stap 4

Voer het programma uit en sleep het bestand dat u wilt bewerken naar de werkruimte. Wacht tot de track is geladen en selecteer deze vervolgens over de gehele lengte. Gebruik het "volume omhoog" -effect en test het resultaat regelmatig op euphony. Na het bereiken van het optimale volume, normaliseert u de track. U kunt ook een grafische equalizer gebruiken om de melodie aan te passen aan de beltoon. Minimaliseer lage frequenties en versterk de hoge frequenties. De luidspreker van een mobiele telefoon is niet geschikt voor het weergeven van lage frequenties, en aangezien wanneer het volume van een nummer wordt verhoogd, de lage en hoge frequenties gelijkmatig toenemen, wordt het noodzakelijk om het geluid van lage frequenties te verzwakken na het verhogen van het algehele volume van de melodie.

Aanbevolen: