Afmelden Voor MTS Mailings

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor MTS Mailings
Afmelden Voor MTS Mailings

Video: Afmelden Voor MTS Mailings

Video: Afmelden Voor MTS Mailings
Video: Tutorial Erstellung von Print Mailings 2024, April
Anonim

De telecomoperator MTS stuurt zijn abonnees talloze mailings, die niet alleen gratis, maar ook betaald kunnen zijn. Dat is de reden waarom sommige klanten zich willen afmelden voor dergelijke meldingen.

Afmelden voor MTS mailings
Afmelden voor MTS mailings

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de abonnee zich uitschrijft van de mailinglijst, moet hij weten welke mailinglijsten aan hem zijn gekoppeld. Dit kan in het systeem "Internet Assistant". Ga naar de website van MTS en klik op het knalrode icoontje met de naam van dit zelfbedieningssysteem.

Stap 2

Registreer u in de "Internet-assistent". U heeft alleen een wachtwoord nodig om binnen te komen, aangezien het telefoonnummer van de klant wordt gebruikt als login. Om een persoonlijk wachtwoord in te stellen, kiest u 1118 of USSD-request * 111 * 25 # op het toetsenbord en drukt u vervolgens op de belknop. Het is heel belangrijk: de lengte van het wachtwoord is strikt niet minder dan 4 en niet meer dan 7 tekens.

Stap 3

Voer in het autorisatievenster op de hoofdpagina van het systeem uw mobiele telefoonnummer en wachtwoord in. Klik op de knop "Inloggen". Vervolgens komt u in het menu "Internet Assistent". Hier kunt u uw bestaande abonnementen beheren. Om alle of slechts enkele ervan uit te schakelen, selecteert u de kolom "Abonnementen" (deze bevindt zich in de lijst met alle secties van het systeem, aan de linkerkant). Gebruik de knop "Abonnement verwijderen" om te deactiveren.

Stap 4

Misschien heb je een soort nieuwsdienst gekoppeld aan je nummer. U kunt het ook weigeren via de selfservice-interface. Open de sectie met de titel "Tarieven en diensten" en klik vervolgens op "Servicebeheer". Zoek tussen de vermelde opties degene die u nodig hebt en gebruik de knop "Uitschakelen".

Stap 5

Abonnees van de MTS-operator kunnen zich afmelden voor vervelende mailings via de dienst "Mobile Assistant". Kies hiervoor het verkorte nummer 111 op het toetsenbord en druk op de belknop. Dit nummer is volledig gratis, er wordt geen geld van de rekening van de klant afgeschreven voor een oproep ernaar. Let wel op: deze regel geldt uitsluitend voor je thuisnetwerk, je zal in roaming moeten betalen volgens de tarieven van het huidige tariefplan.

Aanbevolen: