Hoe De Audiotrack In De Speler Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Audiotrack In De Speler Te Veranderen
Hoe De Audiotrack In De Speler Te Veranderen

Video: Hoe De Audiotrack In De Speler Te Veranderen

Video: Hoe De Audiotrack In De Speler Te Veranderen
Video: Set the Default Audio Track in VLC Player - Preferred Audio Language 2024, April
Anonim

Sommige buitenlandse films zijn voorzien van meerdere soundtracks. Het gaat niet alleen om de originele voice-acting, maar ook om verschillende vertaalmogelijkheden. Voor dit doel heeft elke speler de functionaliteit om deze tracks te wisselen.

Hoe de audiotrack in de speler te veranderen
Hoe de audiotrack in de speler te veranderen

instructies:

Stap 1

Klik in KMPlayer met de rechtermuisknop ergens in het programma en klik in het contextmenu op "Audio" -> "Select Stream". Selecteer vervolgens het gewenste nummer of, als u gewoon naar het volgende nummer in de lijst wilt schakelen, klik op het item "Audiostreams" (hetzelfde gebeurt als u op de sneltoetsen Ctrl + X drukt).

Stap 2

Klik in de VLC-speler op het hoofdmenu-item "Audio" -> "Audiotrack" en selecteer vervolgens de gewenste uit de aangeboden tracks. Er is een andere manier: klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik in het contextmenu op dezelfde "Audio" -> "Audiotrack", en selecteer vervolgens een track.

Stap 3

Klik in Light Alloy ergens in het programma dat niet in de viewport staat. Klik in het menu dat verschijnt op "Geluid" -> "Switch audiotrack". Een eenvoudigere en snellere optie is om op de sneltoets "/" te drukken.

Stap 4

Er zijn twee manieren om van audiotrack te wisselen in Media Player Classic. Klik eerst op het menu-item Afspelen -> Audio en selecteer de gewenste track in het contextmenu dat verschijnt. Ten tweede - klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Audio in het menu dat wordt geopend, en vervolgens de gewenste track.

Stap 5

Er zijn twee manieren in jetAudio om van audiotrack te wisselen. De eerste - klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en vervolgens op Audio en het gewenste nummer of Wijzig audio om naar het volgende nummer te schakelen. Ten tweede, gebruik de sneltoetsen Ctrl + Shift + L of Ctrl + Shift + Alt + L (dit is hetzelfde als klikken op Audio wijzigen).

Stap 6

Klik in Windows Media Player op het hoofdmenu-item "Afspelen" -> "Geluid en gedupliceerde tracks", en selecteer vervolgens de gewenste track.

Stap 7

Klik in de Winamp-speler met de rechtermuisknop op de afbeelding, klik in het contextmenu op "Audiotrack" en wijs naar de gewenste track.

Aanbevolen: