Hoe Maak Je Een Radiografisch Bestuurbare Auto?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Radiografisch Bestuurbare Auto?
Hoe Maak Je Een Radiografisch Bestuurbare Auto?

Video: Hoe Maak Je Een Radiografisch Bestuurbare Auto?

Video: Hoe Maak Je Een Radiografisch Bestuurbare Auto?
Video: How to make a FAST RC CAR from scratch | DIY Remote Controlled Vehicle 2024, April
Anonim

Een radiografisch bestuurbare auto is de droom van elk kind en volwassenen zullen zich op deze manier graag vermaken. Zo'n speeltje zal je veel vreugde en plezier geven. Weinig mensen weten dat zo'n apparaat alleen kan worden gemaakt. Het is voldoende om de nodige materialen en enige technische kennis te hebben.

Hoe maak je een radiografisch bestuurbare auto?
Hoe maak je een radiografisch bestuurbare auto?

instructies:

Stap 1

Zoek op internet een diagram en afmetingen voor het maken van een carrosserie. Als materiaal hiervoor kunt u de hoes van de oude systeemeenheid gebruiken. Volg het diagram om een carrosserie te maken. Wielen kunnen worden gemaakt van plastic hoezen of andere ronde voorwerpen.

Stap 2

Pak extra onderdelen om de auto te versieren. U kunt de elementen van de oude CD-drive gebruiken. Maak de zij-, voor- en achterruiten van dun plexiglas. Wees vervolgens creatief en geef uw auto een realistischer uiterlijk. Als je denkt dat je geen kwaliteitskoffer kunt maken, koop dan gewoon een gewone speelgoedauto van het vereiste formaat.

Stap 3

Koop een kleine elektromotor met as bij een speciaalzaak, zodat je de wielen kunt aansluiten. Je hebt ook batterijen, een lang snoer en een onnodige afstandsbediening nodig. Pak je oude computermuis en verwijder beide knoppen ervan. Soldeer 2 kleine draden aan een van hen, leid een naar de elektromotor en soldeer de andere naar de positieve pool van de batterij. Opgemerkt moet worden dat de negatieve pool zich direct op de motor bevindt.

Stap 4

Rijd de gereden auto achteruit. Om dit te doen, soldeert u naar analogie met de eerste twee draden aan de tweede muisknop. Sluit vervolgens de "plus" en "min" op de accu aan. Verbind beide muisknoppen met de afstandsbediening.

Stap 5

Zet de wielen van de bestuurde auto op de as van de elektromotor. De bruikbaarheid van het apparaat wordt gecontroleerd door achtereenvolgens de knoppen van de computermuis in te drukken. Een van hen is verantwoordelijk voor de voorwaartse beweging, en de tweede voor de achteruit.

Stap 6

Koop een speciaal bord voor het werken met infraroodpoorten als je de tondeuse draadloos wilt bedienen. In dit geval worden de muisknoppen rechtstreeks op het bord aangesloten en wordt het contact gesloten wanneer u op een bepaalde combinatie op de afstandsbediening drukt. Om opdrachten in te stellen, moet u het apparaat programmeren met gespecialiseerde toepassingen.

Aanbevolen: