Hoe U De Beloofde Betaling Op Tele2 Opneemt: 6 Manieren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Beloofde Betaling Op Tele2 Opneemt: 6 Manieren
Hoe U De Beloofde Betaling Op Tele2 Opneemt: 6 Manieren

Video: Hoe U De Beloofde Betaling Op Tele2 Opneemt: 6 Manieren

Video: Hoe U De Beloofde Betaling Op Tele2 Opneemt: 6 Manieren
Video: Tele2 lanceert: de nieuwe MijnTele2-app 2024, Mei
Anonim

Het geld op de mobiele rekening is vaak op het meest ongelegen moment op, maar dat betekent helemaal niet dat de abonnee geen contact meer kan opnemen. Zo zijn er verschillende manieren om de beloofde betaling te innen op Tele2, een groeiende mobiele operator.

Er zijn veel manieren om de beloofde betaling op Tele2 te ontvangen
Er zijn veel manieren om de beloofde betaling op Tele2 te ontvangen

Basismanieren om verbinding te maken met de service

Abonnees van de Tele2-operator hebben de mogelijkheid om geld te lenen met een speciaal USSD-verzoek - een combinatie van toetsen op een mobiel apparaat. Het is voldoende om * 122 * 1 # te bellen en op de belknop te drukken. Na een tijdje ontvangt de telefoon een melding over het succesvol aanvullen van het saldo. Tele2-abonnees krijgen standaard de beloofde betaling van 50 roebel. U kunt het beschikbare bedrag verhogen of verlagen met de combinatie * 122 #.

Beeld
Beeld

Gebruik het persoonlijke account van de abonnee door in te loggen via de officiële website van de Tele2-operator (https://tele2.ru). Bij de eerste invoer moet u de registratieprocedure doorlopen, met vermelding van het nummer van de mobiele telefoon die op het netwerk is aangesloten. Als reactie ontvangt u een sms met een wachtwoord voor toegang tot uw persoonlijke account. Ga na autorisatie naar het gedeelte "Saldo" en klik op de link "Details". Er is een tabblad "Beloofde betaling", dat toegang geeft tot de keuze van het bedrag en de verbinding van de service.

Evenzo kunt u de beloofde betaling op Tele2 opnemen via de mobiele applicatie Mijn Tele2. Het is beschikbaar om te downloaden op een smartphone in Google Play (op Android) en de App Store (op iOS). Bij de eerste start wordt de gebruiker op dezelfde manier geregistreerd als bij de vorige methode. Op het hoofdscherm van de applicatie moet u op de knop saldostatus klikken en naar het menu voor het aanvullen van de rekening gaan. Op deze pagina moet u de link "Beloofde betaling" gebruiken en het juiste bedrag aangeven dat op de rekening moet worden bijgeschreven.

Andere manieren om betaling te ontvangen

Om geen tijd te verspillen, kunt u de beloofde betaling op Tele2 opnemen door de operator te bellen. Om dit te doen, is er een gratis verkort nummer 611, alleen beschikbaar voor netwerkabonnees. Volg de aanwijzingen in het spraakmenu om contact op te nemen met een ondersteuningsmedewerker. Vertel hem dat je de beloofde betaalservice wilt activeren. Houd er rekening mee dat de exploitant zich kan beperken tot de eerder beschreven aanbevelingen. In dit geval kunt u het beste de reden voor de "handmatige" verbinding van de betaling noemen, bijvoorbeeld een storing in het mobiele apparaat.

Beeld
Beeld

De methode om de beloofde betaling via Tele2-salons en communicatiebureaus te koppelen is vergelijkbaar. U hoeft zich alleen bij hen aan te melden met een persoonlijk paspoort. Het is ook raadzaam om een mobiele telefoon mee te nemen: zo kan een afdelingsmedewerker snel de nodige manipulaties uitvoeren. Anders is de procedure hetzelfde als in het vorige geval: vraag om de beloofde betaling te verbinden, verwijzend naar bepaalde redenen waarom u het niet zelf kunt doen.

Neem ten slotte contact op met een vriend of familielid die ook Tele2-abonnee is. Stuur hem een gratis sms "Aub mijn account opwaarderen". Om dit te doen, belt u het USSD-verzoek * 123 * [abonneenummer] #, en hij ontvangt een bericht met uw verzoek, waarna hij geld op de rekening kan storten. Houd er rekening mee dat er niet meer dan 10 verzoeken per dag zijn toegestaan.

Beeld
Beeld

Servicevoorwaarden

Voordat u de beloofde betaling op Tele2 neemt, is het belangrijk om te onthouden over de bestaande beperkingen en andere voorwaarden voor het ontvangen van de service. Er wordt bijvoorbeeld 10% commissie ingehouden op het geleende bedrag. Het beschikbare bedrag is afhankelijk van de duur van de samenwerking met de operator: in de eerste maand na aansluiting mag u niet meer dan 50 roebel ontvangen en na vier maanden kunt u grotere bedragen kiezen.

De Beloofde Betalingsservice is slechts eenmaal per dag beschikbaar. In dit geval moet het saldo van de mobiele rekening lager zijn dan 30 roebel. Daarna zal het noodzakelijk zijn om de resulterende schuld zonder mankeren af te lossen, anders wordt de optie niet opnieuw verstrekt. De schuld wordt direct automatisch afgeschreven nadat de rekening met het juiste bedrag is gecrediteerd. Het is verboden om een simkaart met een openstaande schuld te blokkeren of te vervreemden: dit kan een reden worden om een gerechtelijke procedure te starten met de abonnee.

Aanbevolen: