Hoe Samsung-tablets Worden Bijgewerkt

Hoe Samsung-tablets Worden Bijgewerkt
Hoe Samsung-tablets Worden Bijgewerkt

Video: Hoe Samsung-tablets Worden Bijgewerkt

Video: Hoe Samsung-tablets Worden Bijgewerkt
Video: Galaxy TAB A: How to Software Update to Latest Android Version 2024, April
Anonim

Samsung is gespecialiseerd in de productie van audio-video apparatuur, laptops en diverse elektronica. De laatste tijd zijn veel van de inspanningen van het bedrijf gericht op de actieve ontwikkeling en ondersteuning van tabletcomputers en smartphones.

Hoe Samsung-tablets worden bijgewerkt
Hoe Samsung-tablets worden bijgewerkt

De nieuwe mobiele toestellen van Samsung zullen op een aantal punten verschillen van hun vorige tegenhangers. De belangrijkste wijzigingen betreffen het besturingssysteem. Die lijnen van tabletcomputers die voorheen met het Windows Seven-besturingssysteem werkten, zullen worden uitgerust met het moderne Windows 8-systeem.

De nieuwste Samsung Galaxy-tablets draaiden op Android 4, Ice Cream Sandwich genaamd. De nieuwe Galaxy Nexus-apparaten zullen Android 4.1 draaien. Dit systeem heet Jelly Bean.

Naast de verwachte toestellen zal het bedrijf interessante nieuwigheden presenteren. Deze apparaten omvatten een miniatuur tabletcomputer Samsung Galaxy S WiFi 4.2. Het diagonale beeldscherm van deze tablet is slechts 4,2 inch. In dit geval is het apparaat uitgerust met een volwaardige USB 2.0-poort, twee camera's, wifi- en Bluetooth-modules.

De wijzigingen zullen ook van invloed zijn op de populaire Galaxy Tab-productlijn. In februari 2012 werd de Galaxy Tab 2 GT-P5100 gelanceerd. Deze tablet is uitgerust met een 10.1 display. Het bedrijf heeft de productie van dit model opgeschort om het uit te rusten met een 4-coreprocessor. De CPU-prestaties van de Exynos 4412 zijn een kwart hoger dan bij eerdere apparaten. Tegelijkertijd wordt het stroomverbruik met ongeveer 40% verminderd, wat belangrijk is voor tablet-pc-processors.

Het is belangrijk op te merken dat alleen apparaten met een 10-inch scherm wereldwijde veranderingen zullen ondergaan. De configuratie van veel uitgebrachte apparaten zal ten goede worden veranderd. Bepaalde modellen krijgen ingebouwde 3G-modules en nieuwe batterijen. Wat betreft de Galaxy Note-lijn, deze apparaten zullen worden uitgerust met nieuwe schermen die een resolutie van 1920 x 1080 pixels ondersteunen. Deze wijziging is zelfs van invloed op 7-inch tablets.

Aanbevolen: