Welke Games Voor Android-tablets Installeren?

Inhoudsopgave:

Welke Games Voor Android-tablets Installeren?
Welke Games Voor Android-tablets Installeren?

Video: Welke Games Voor Android-tablets Installeren?

Video: Welke Games Voor Android-tablets Installeren?
Video: How to Install Fortnite on Android Tablet (Apk from Epic Games) 2024, Mei
Anonim

Android-tablets bieden gemak voor verschillende taken die de gebruiker mogelijk nodig heeft. Bijna alle moderne apparaten zijn bijvoorbeeld in staat om games van verschillende moeilijkheidsgraden uit te voeren, en door de grootte van het tabletscherm, in combinatie met de hoge prestaties, kun je volop genieten van de gameplay.

Welke games voor Android-tablets om te installeren
Welke games voor Android-tablets om te installeren

Geporteerde spellen

Het belangrijkste voordeel van tablets ten opzichte van conventionele mobiele telefoons is de grootte en resolutie van het scherm, evenals de kracht van de hardware die in het apparaat wordt gebruikt. Tablets hebben een groter scherm en zijn op de juiste manier geconfigureerd om games uit te voeren die oorspronkelijk voor de computer zijn uitgebracht. Tot op heden wordt een groot aantal computerspellen gepresenteerd in de Play Market.

Puzzelliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een geporteerde versie van klassiekers als Machinarium en Broken Sword. Deze spellen voor draagbare platforms reproduceren de computerversies volledig. Als je een van de nieuwe tabletcomputers met minimaal 2 GB RAM bezit, kun je de GTA-games draaien - GTA III, GTA III Vice City en GTA: San Andreas. Voor racefans is de mobiele versie van Need For Speed: Most Wanted uitgebracht. Ook zijn er aangepaste exemplaren van sportsimulators (bijvoorbeeld FIFA of NBA), die ook in de Play Market te vinden zijn.

speelhal

Arcadespellen zijn tegenwoordig het populairst op mobiele apparaten. Lange tijd was het leiderschap onder alle mobiele games in handen van de Angry Birds-serie, die beschikbaar is in HD-versie voor tablets. Fruit Ninja is ook een erg populair spel, hoewel het niet exclusief is voor tablets. Je kunt echter altijd de versie met hoge resolutie van het spel downloaden. De verbeterde aanpassing zal er vooral voordelig uitzien op het tabletscherm.

Tiny Thief, Shadowrun Returns, Badland, Plants vs. Zombieën.

Andere spellen

Allerlei soorten shooters worden gepresenteerd in de Play Market voor lancering op tablets. Een van de mooiste games van dit genre kan bijvoorbeeld worden opgemerkt Neon Shadow - een populaire first-person shooter, die niet verschilt qua graphics, maar vastlegt vanwege de constante actie en de snelheid van de gameplay. Voor liefhebbers van bouwsimulatoren is Virtual City van G5 geschikt. We kunnen ook het spel "Big Business" opmerken, dat geweldige mogelijkheden biedt om je eigen stad te creëren met een unieke infrastructuur en economie.

Het is vermeldenswaard dat bijna alle beschikbare Android-games zowel vanaf een telefoon als een tablet kunnen worden gedownload. Sommige van de vermelde toepassingen kunnen echter veel handiger zijn om te gebruiken op het scherm van een tabletcomputer.

Onder de moderne arcaderaces is Angry Birds Go! best spannend te noemen, dat ook nog eens gratis is. Voor fans van 2D-competitie zullen Turbo Grannies het lukken. Onder de motorraces valt Mad Skills Motocross 2 op.

Aanbevolen: