Hoe Kom Je Erachter Waar Het Beeline-nummer Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar Het Beeline-nummer Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar Het Beeline-nummer Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Het Beeline-nummer Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar Het Beeline-nummer Is?
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, Mei
Anonim

Als u wilt weten waar het Beeline-nummer is, moet u letten op de bijbehorende diensten van de operator. Er zijn aanbiedingen voor verschillende doeleinden en categorieën mensen, waarvan de aansluiting bijna gratis is.

Het vinden van een Beeline-abonnee zal eenvoudig zijn
Het vinden van een Beeline-abonnee zal eenvoudig zijn

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale zoekservice "Mobile Locator" als u wilt weten waar het Beeline-nummer is. Om deze service te activeren, belt u 06849924 of gebruikt u het verkorte nummer 684 door een bericht te sturen met de letter "L" ernaartoe. Er komt een speciaal veld voor u beschikbaar, waarin u het nummer van de gewenste abonnee moet aangeven.

Stap 2

Doe een verzoek en wacht even. De abonnee ontvangt een bericht waarin wordt gevraagd zijn locatie te bevestigen, maar dat hij met toestemming of weigering kan beantwoorden. Als hij het verzoek bevestigt, krijgt u informatie over zijn verblijfplaats. De prijs voor één aanvraag is slechts 2-3 roebel, afhankelijk van de regio en het bijbehorende tarief.

Stap 3

Besteed aandacht aan de diensten van andere operators. Om de locatie van een Beeline-abonnee te bepalen, is het helemaal niet nodig om een simkaart van deze operator te hebben. Als u bijvoorbeeld klant bent van MegaFon, kunt u een van de twee diensten gebruiken waarmee u kunt achterhalen waar het Beeline-nummer is. De eerste is geschikt voor ouders die op de hoogte willen blijven van de bewegingen van hun kind en is beschikbaar in de Smeshariki- en Ring-Ding-tarieven. U kunt gebruik maken van de diensten door een verzoek te doen aan * 141 #. Zelfs als uw kind de diensten van Beeline gebruikt en u niet, wordt er een bericht met zijn coördinaten naar uw nummer gestuurd.

Stap 4

Bovendien kunnen Megafon-klanten de locatie van de Beeline-abonnee bepalen met behulp van de website locator.megafon.ru of door te bellen naar 0888. In dit geval ontvangt u een kaart met de daarop aangegeven coördinaten. U kunt ook een verzoek indienen om een persoon te zoeken met het USSD-commando * 148 * (abonneenummer) #. Voer het nummer in via +7. De kosten van een eenmalig gesprek kosten u 5 roebel.

Stap 5

Gebruik de "Locator"-service om de locatie van de Beeline-abonnee te bepalen als u zich in het MTS-dekkingsgebied bevindt. Stuur een verzoek naar het verkorte nummer 6677. Vermeld in de tekst het nummer van de abonnee die u wilt vinden, evenals zijn naam. De persoon die u zoekt, moet ook eerst toestemming geven om de locatie te bepalen. Pas daarna ontvang je de coördinaten. Voor elk verzonden bericht moet u ongeveer 10 roebel betalen.

Aanbevolen: