Hoe De Zwarte Lijst In Megaphone Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zwarte Lijst In Megaphone Uit Te Schakelen?
Hoe De Zwarte Lijst In Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Zwarte Lijst In Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Zwarte Lijst In Megaphone Uit Te Schakelen?
Video: Обзор на дерьмо, которое не стоит покупать в Steam ► Игрошляпа 2 2024, April
Anonim

Mobiele operator Megafon biedt zijn klanten de "Black List"-service aan. Het bevat de telefoonnummers van die mensen van wie de persoon niet gebeld wil worden. De service heeft een abonnementskosten van één roebel per dag en als deze niet langer nodig is, kan deze worden uitgeschakeld.

Hoe de zwarte lijst in Megaphone uit te schakelen?
Hoe de zwarte lijst in Megaphone uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - kantoorvertegenwoordiger van de firma Megafon.

instructies:

Stap 1

Om de "Blacklist"-service in het netwerk van de mobiele operator Megafon te deactiveren, stuurt u een USSD-verzoek met de volgende cijfers en symbolen: * 130 * 4 # en drukt u op de beltoets. U verwijdert dus alle beperkingen voor inkomende oproepen van wie dan ook.

Stap 2

Een andere optie om de "Black List"-service in het Megafon-netwerk uit te schakelen, is de mogelijkheid om dit via sms te doen. Stuur de volgende tekst: "off" of "off" (ongeacht het geval) naar het verkorte nummer 5130.

Stap 3

Beheer deze service via de webinterface van de officiële website van het Megafon-bedrijf. Klik op de link "Servicegids", ga naar de sectie "Oproep doorschakelen en blokkeren". Selecteer "Verbind of verbreek de dienst", dan "Zwarte lijst" en - "Uitschakelen". Als u nog niet bent geregistreerd in het Service-Guide-systeem, doorloopt u de procedure voor het verkrijgen van een wachtwoord volgens de aanwijzingen van het programma.

Stap 4

Bel het 24-uurs servicecentrum voor abonnees van het Megafon-bedrijf op 0500. Volg de instructies van de autoinformer, ga naar het item "Services verbinden en loskoppelen" en schakel de optie "Blacklist" uit. Als u het zelf niet kunt, neem dan contact op met de exploitant van de service en vraag om hulp bij uw probleem, onder vermelding van uw paspoort of andere gegevens die u hebt verstrekt bij het sluiten van het servicecontract. Probeer duidelijk te zijn over uw vereisten.

Stap 5

Bezoek persoonlijk een van de servicecentra voor abonnees van het Megafon-netwerk. U vindt de adressen van de vertegenwoordigingskantoren die het dichtst bij uw huis zijn op de officiële website van het bedrijf. Om dit te doen, stelt u op de hoofdpagina van de bron uw regio in, selecteert u het tabblad "Help en service" en vervolgens "Onze kantoren". Neem uw paspoort mee als u naar een gsm-bedrijf gaat.

Aanbevolen: