De Camera Gebruiken Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

De Camera Gebruiken Vanaf Een Mobiele Telefoon
De Camera Gebruiken Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: De Camera Gebruiken Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: De Camera Gebruiken Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: BEWARE of the iPhone 13 Pro ULTRA WIDE Camera! 2024, Mei
Anonim

De camera van een mobiele telefoon kan niet alleen worden gebruikt voor het maken van foto's, maar met een bepaalde functionaliteit van de telefoon kan deze ook worden gebruikt om de mogelijkheden van een mobiel apparaat uit te breiden.

De camera gebruiken vanaf een mobiele telefoon
De camera gebruiken vanaf een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • - je telefoon met een camera;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Controleer of uw telefoonmodel een camera aan de voorkant heeft en een snelle internetverbinding heeft. Download de mobiele versie van het Skype-programma naar uw telefoon vanaf de officiële website volgens het besturingssysteem van het mobiele apparaat dat u gebruikt.

Stap 2

Gebruik de volgende link om te downloaden: https://www.skype.com/intl/ru/get-skype/on-your-mobile/. Controleer ook of het programma al op uw smartphone is geïnstalleerd, want in de nieuwste versies van de telefoon staat Skype al in de lijst met geïnstalleerde applicaties of staat de link naar de mobiele versie in de bladwijzers.

Stap 3

Kopieer het gedownloade bestand naar de geheugenkaart van uw mobiele apparaat (als de download niet rechtstreeks vanaf de telefoon is uitgevoerd). Start de bestandsbrowser en installeer het programma door dit installatieprogramma op uw telefoon te markeren en op "OK" te klikken.

Stap 4

Wacht tot het installatieproces is voltooid. Stel een onbeperkte snelle verbinding in, het beste als u over de functies beschikt. Wacht tot het installatieproces is voltooid. Stel een onbeperkte snelle verbinding in, het beste als u over 3G- en Wi-Fi-functionaliteit beschikt. Registreer u eventueel in het systeem of vul eenvoudig uw gegevens in het inlogformulier in.

Stap 5

Voer een videogesprek met de camera aan de voorkant van je telefoon. Houd er rekening mee dat als deze afwezig is, standaard de gebruikelijke camera wordt geactiveerd, maar hier ziet de gesprekspartner u niet, of kiest u deze zelf. Ook de camera's aan de voorkant zijn handig om vast te leggen. Ook zijn de frontcamera's handig voor het voeren van gewone videogesprekken, maar hier kan alleen de verbinding via het ingebouwde 3G-modem van je telefoon worden gebruikt. Ook kunnen veel cameramodellen als webcam worden gebruikt.

Aanbevolen: