Apps Voor Nokia-telefoons Vinden

Inhoudsopgave:

Apps Voor Nokia-telefoons Vinden
Apps Voor Nokia-telefoons Vinden

Video: Apps Voor Nokia-telefoons Vinden

Video: Apps Voor Nokia-telefoons Vinden
Video: Nokia Mobiles Secret Code's For all Nokia Phones 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia draaien op de platforms J2ME, Symbian en Windows Phone 7. Programma's hiervoor kunnen worden gedownload van ontwikkelaarssites en via virtuele winkels. Aanvragen voor Windows Phone 7 kunnen alleen op de tweede manier worden verkregen.

Apps voor Nokia-telefoons vinden
Apps voor Nokia-telefoons vinden

instructies:

Stap 1

Het is beter om applicaties van het apparaat zelf te downloaden. Sluit hiervoor het goedkoopste onbeperkte tarief voor internettoegang aan en configureer ook het toegangspunt (APN) correct. De naam moet niet beginnen met wap, maar met internet. Als je thuis een draadloze router hebt en je telefoon heeft een wifi-module, dan kun je deze verbinden met je thuisnetwerk. Dan zullen de programma's veel sneller downloaden.

Stap 2

Om het programma voor het J2ME-platform te downloaden, gaat u naar de site van de ontwikkelaar of naar de GetJar-bron. Start de ingebouwde browser van het apparaat, anders wordt het model onjuist of helemaal niet gedetecteerd. Selecteer het gewenste programma, zorg ervoor dat het gratis is en volg de link naar het JAR-bestand. Houd er rekening mee dat een JAD-bestand niet vereist is voor Nokia-apparaten. Als er alleen een link naar is, volg deze dan en de omleiding naar het JAR-bestand zal automatisch gebeuren. Na het downloaden verschijnt de applicatie in de menumap "Games" of "Applicaties". Welke wordt bepaald door de telefoon zelf (soms maakt hij fouten bij het plaatsen van programma's in mappen die niet overeenkomen met hun genre).

Stap 3

Op Symbian gebaseerde smartphones kunnen zowel applicaties uitvoeren die speciaal voor dit besturingssysteem zijn ontworpen als programma's van de J2ME-standaard. Maar native apps zijn merkbaar sneller. Op telefoons met Symbian versie 9 en hoger worden ze alleen geïnstalleerd met een digitale handtekening, maar je kunt ze nog steeds downloaden van de website van de ontwikkelaar. Het is echter beter om een gespecialiseerde site Symbian Freeware of de officiële Ovi-winkel te gebruiken. Houd er rekening mee dat niet alle programma's gratis zijn op de tweede bron en dat registratie vereist is. Nadat de ingebouwde browser naar een link naar een JAR-, SIS- of SISX-bestand navigeert, zal het apparaat een aantal vragen stellen, die elk positief moeten worden beantwoord. Een uitzondering is het verzoek om de installatielocatie van de applicatie - selecteer de geheugenkaart. Binnenkort verschijnt het item dat overeenkomt met het programma in het hoofdmenu of in de map "Toepassingen" of "Mijn toepassingen".

Stap 4

Windows Phone 7-software kan alleen worden gedownload van de Windows Phone Marketplace. Gratis onder hen - ongeveer 60%. Haal een Windows Live ID van uw computer of telefoon (u kunt zelfs een computer gebruiken waarop Linux is geïnstalleerd). Nadat u met de ingebouwde browser van de telefoon naar de programmapagina bent gegaan, drukt u op de rode knop "Download gratis programma". Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u eerder hebt ontvangen en ga verder met het downloaden en installeren van de applicatie volgens de aanwijzingen op het scherm.

Aanbevolen: