Hoe Het Volume Van Een IPhone Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Volume Van Een IPhone Te Verhogen
Hoe Het Volume Van Een IPhone Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van Een IPhone Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van Een IPhone Te Verhogen
Video: How To Increase Max Volume On iPhone! (2021) 2024, Mei
Anonim

Veel iPhone-gebruikers klagen over het gebrek aan volume op hun luidsprekers. Dit probleem kan de geluidskwaliteit van inkomende berichten of inkomende oproepen negatief beïnvloeden, en in dit geval wordt het luisteren naar muziek moeilijk. Het aangegeven probleem kan op twee manieren worden opgelost.

Hoe het volume van een iPhone te verhogen
Hoe het volume van een iPhone te verhogen

instructies:

Stap 1

Het telefoonvolume kan worden verhoogd met standaardinstellingen - met knoppen op de telefoon zelf of via het aanraakscherm. Zoek een zilveren knop aan het einde van het lichaam van de telefoon. Om het volume te verhogen, moet u erop klikken.

Stap 2

Als deze methode het volume niet verhoogt, probeer het dan via het telefoonscherm. Open het menu Instellingen en selecteer het item Geluiden erin, het paneel met geluidsinstellingen wordt geopend. Verplaats de blauwe balk naar rechts om het volume te verhogen.

Stap 3

Standaard geluidsinstellingen geven mogelijk niet het gewenste resultaat, of liever, de gebruiker is misschien niet tevreden met het maximale volume van het apparaat dat op deze manier wordt bereikt. In dit geval kunt u de instellingen van de systeembestanden van de telefoon aanpassen.

Stap 4

Open de systeemmap door naar de tak /System/Library/Frameworks/Celestial.framework/ te gaan. Zoek en open het SystemSoundMaximumVolume-bestand in deze map, dit bestand bevat de instellingen voor het maximale volume van het hele systeem, standaard is de bijbehorende parameter ingesteld op 0.7. Vervang deze waarde door 0,99 en start uw telefoon opnieuw op.

Aanbevolen: