Games Downloaden Naar Het Chinese Nokia

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Het Chinese Nokia
Games Downloaden Naar Het Chinese Nokia

Video: Games Downloaden Naar Het Chinese Nokia

Video: Games Downloaden Naar Het Chinese Nokia
Video: How to download games and apps in microsoft phones like nokia 215 2024, Mei
Anonim

De populariteit van Chinese telefoons van het merk Nokia tegen betaalbare prijzen neemt de laatste tijd snel toe. Hun functies gaan al lang verder dan alleen het ontvangen of verzenden van oproepen en berichten. Er is een mogelijkheid om verschillende spellen te downloaden en te installeren.

Games downloaden naar het Chinese Nokia
Games downloaden naar het Chinese Nokia

instructies:

Stap 1

Maak de telefoonfirmware bij het servicecentrum. Dit zal helpen om verschillende ongemakken in de toekomst te voorkomen.

Stap 2

Ontdek hoe u games naar uw telefoon kunt downloaden. Sommige Chinese Nokia-fabrikanten gebruiken de installatie van speciale programma's om informatie te downloaden of om deze rechtstreeks naar de geheugenkaart van de telefoon te kopiëren.

Stap 3

Installeer daarna een programma om uw telefoon te synchroniseren met een computer, dat u eenvoudig van internet kunt downloaden. Vind het in het menu. Wacht tot de installatie is voltooid. Zorg ervoor dat de software op uw telefoon werkt.

Stap 4

Ontdek welk spelformaat je telefoon ondersteunt. Als het Chinese Nokia Java ondersteunt, kunnen de games zonder problemen worden geïnstalleerd. Download het spel met een venstergrootte van 320x240. Verbind je telefoon met je computer via een modem of headset. Download de game vervolgens in het opgegeven.jar-formaat naar een willekeurige map op je telefoon. Koppel je telefoon los en zoek dit bestand. Installeer het spel.

Stap 5

Als de melding “Does not support” op het scherm verschijnt, kan de telefoon werken met materiaal in MRP-formaat. Download eerst het archief met games van dit formaat. Sluit Nokia aan op je pc als een USB-flashstation of plaats de geheugenkaart van je telefoon in je pc.

Stap 6

Maak een map met de naam mythroad als deze niet in het menu staat. Breng de gedownloade bestanden van het archief over naar deze map. Koppel de verbinding los van de computer.

Stap 7

Kies de combinatie van symbolen * # 220807 #, "bel" op de telefoon. Het display toont de inhoud van de map mythroad. Selecteer het gewenste spel. Klik vervolgens op de eerste regel in het menu en activeer daarmee het gewenste bestand.

Stap 8

Gebruik een andere optie voor het downloaden van games door de naam van de mythroad-map te wijzigen in MulGame of @ downdata @ mr. In plaats van de code * # 220807 # kunt u * # 777755999 # gebruiken. In ieder geval moet de telefoon in de modus van één SIM-kaart worden gezet.

Aanbevolen: