Waar Interessante Games Voor Nokia-telefoons Te Downloaden

Waar Interessante Games Voor Nokia-telefoons Te Downloaden
Waar Interessante Games Voor Nokia-telefoons Te Downloaden

Video: Waar Interessante Games Voor Nokia-telefoons Te Downloaden

Video: Waar Interessante Games Voor Nokia-telefoons Te Downloaden
Video: Top 5 Games For Nokia 216| Nokia225| Nokia 222| Nokia Phones 2024, Mei
Anonim

Alleen baby's hebben nog nooit van Nokia gehoord. Het is 's werelds grootste fabrikant van mobiele telefoons. Met een telefoon van Nokia in de hand zal niemand ooit twijfelen aan de kwaliteit ervan. En de nieuwste ontwikkelingen hebben van deze apparaten minicomputers gemaakt. Ze gebruiken al een flink aantal applicaties, waaronder games. In de basisversie zijn er niet veel van, maar je wilt echt afwisseling. Bovendien biedt de telefoon de mogelijkheid om nieuwe games te downloaden.

Waar interessante games voor Nokia-telefoons te downloaden
Waar interessante games voor Nokia-telefoons te downloaden

Zoek eerst uit wat uw telefoonmodel is. Iedereen is gewend om elk apparaat niet met de laatste cijfers te bellen, maar met de naam: Nokia. Maar er zijn heel veel modellen, ze verschillen van elkaar in veel parameters, dus de digitale code is erg belangrijk. Als u een game voor een ander model downloadt, kunt u deze mogelijk niet spelen. Het zal gewoon nutteloos zijn.

Wil je toch een specifiek spel downloaden, namelijk voor jouw model, is er simpelweg geen versie van, bestudeer dan niet alleen de digitale code, maar ook andere parameters van je telefoon: of de schermresolutie voldoende is, zal de hoeveelheid geheugen kunt u deze game, enz. accepteren. apparaten accepteren veilig games die zijn ontwikkeld voor telefoons van de vorige generatie.

Bepaal wat voor soort spel je wilt downloaden. Ze zijn allemaal onderverdeeld in bepaalde groepen: gokken, gevechten, speurtochten, arcades, logica, enz. Dan kun je makkelijker navigeren in al hun diversiteit.

Als je een game met gegarandeerde kwaliteit wilt, wees dan bereid ervoor te betalen. Download in dit geval games van de officiële Nokia-website, op betaalde bronnen, of koop in de Ovi-winkel, die altijd een waanzinnige hoeveelheid interessante games van hoge kwaliteit tot je beschikking heeft.

Hier zijn links naar hen:

planetnokia.ru/nokia_igry/sports_games/2100-midnight-pool-2.html

store.ovi.com/legal/terms#/games

Het is heel goed mogelijk om interessante games te downloaden van sites die ze gratis aanbieden. Er staan er veel op internet. Hier zijn er een paar:

game.mob.ua/brands/nokia

nokia-java.ru/publ/igry_dlja_nokia_240x320/nokia_6233/2-1-0-16

nokia-game.ru/

In dit geval betaalt u alleen voor het verkeer dat u uitgeeft. Maar het heeft ook geen zin om kwaliteit te eisen. Niet alle games worden gemodereerd. Veel links zijn slechts bestandshostingservices waar games door gewone gebruikers worden gepost. Games die u van dergelijke sites downloadt, kunnen constant vastlopen, abrupt instorten of helemaal niet werken. Zoek ook niet naar nieuwigheden tussen de games die op gratis bronnen worden aangeboden. Alleen de spellen die al veel worden gebruikt, worden daar geplaatst. De TOP 10 van de beste nieuwe games vind je hier:

w7nokia.ru/top-10-apps/185-pervyy-vypuck-novoy-rubriki-top-10-luchshie-igry-iz-marketplace.html

Maak je geen zorgen als je de game niet rechtstreeks naar je telefoon kunt downloaden. In dit geval kunt u de game die u nodig heeft (voor uw telefoonmodel) downloaden naar uw desktopcomputer. Van daaruit kunt u het eenvoudig overzetten naar uw mobiele apparaat met behulp van een USB-kabel.

Aanbevolen: