Hoe Het Rekeningsaldo Op De MTS-telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Rekeningsaldo Op De MTS-telefoon Te Achterhalen?
Hoe Het Rekeningsaldo Op De MTS-telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Op De MTS-telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Op De MTS-telefoon Te Achterhalen?
Video: Hoe de vrachtwagen of paal niet te raken !!! 2024, April
Anonim

Alle abonnees proberen constant te controleren hoeveel geld er precies op hun mobiele telefoonrekening staat. Het is erg vervelend als de score ineens nul wordt. Daarom is het systeem voor het controleren van het saldo van elke operator vrij eenvoudig en vrij toegankelijk voor elke gebruiker.

Hoe het rekeningsaldo op de MTS-telefoon te achterhalen?
Hoe het rekeningsaldo op de MTS-telefoon te achterhalen?

Noodzakelijk

  • -mobiele telefoon;
  • - MTS-simkaart.

instructies:

Stap 1

Als u een gebruiker bent van het MTS-operatornummer, moet u om uw account te controleren een combinatie van cijfers en tekens * 100 # of # 100 # kiezen. Het hangt af van welk telefoonmodel je hebt. Een dergelijk verzoek wordt gedaan zonder betaling. Na een tijdje verschijnt er informatie over de accountstatus op het display van de telefoon. Houd er rekening mee dat u zich voor dit verzoek in een netwerkgebied moet bevinden.

Stap 2

Een andere mogelijkheid om informatie over uw eigen account te verkrijgen, evenals andere gegevens over uw nummer, is een speciale service van de operator "Internet Assistant". Het kan als volgt worden geactiveerd: bel * 111 * 23 # op uw telefoon. Daarna krijgt u instructies van de automatische informant van de MTS-operator.

Stap 3

Gebruik de aanwijzingen van de informant om een wachtwoord op uw telefoon in te stellen. Houd er rekening mee dat het aantal tekens in het wachtwoord van 4 tot 7 moet zijn. Kies een wachtwoord dat gemakkelijk te onthouden is, zodat u het gemakkelijk kunt typen tijdens latere bewerkingen met deze service. Om een wachtwoord in te stellen om in uw persoonlijke account te komen, kunt u ook het telefoonnummer 1115 bellen en op dezelfde manier de instructies van de automatische informant volgen.

Stap 4

Daarna kunt u uw persoonlijke account invoeren. Gebruik hiervoor je eigen nummer zonder de acht als login, en de combinatie die je hebt ingesteld als wachtwoord. U ziet de accountbeheerpagina, waar u in het menu het item "Account" moet selecteren en vervolgens - "Rekeningsaldo". Daarna worden de gegevens over het geldsaldo op uw mobiele rekening direct weergegeven op het display van het telefoontoestel.

Stap 5

Als u plotseling uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit eenvoudig herstellen door de stapsgewijze instructies op de MTS Internet Assistant-website te volgen.

Aanbevolen: