Een Game Uploaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Uploaden Naar Je Telefoon
Een Game Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Game Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Game Uploaden Naar Je Telefoon
Video: How to SEND PS4 VIDEOS to your PHONE! (WORKS WITH ANDROID AND iOS) (NO USB) (EASY METHOD) 2024, Mei
Anonim

Bijna alle mobiele serviceproviders hebben aparte betaalde aanbiedingen voor het installeren van games en applicaties op de telefoon via sms. Deze methode werkt echt, maar het kost nog steeds geld, de abonnee moet betalen voor elk afzonderlijk spel. Maar er zijn verschillende methoden die u zullen behoeden voor verspilling van geld.

Een game uploaden naar je telefoon
Een game uploaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Zoek een geschikt spel op internet, download het en sla het op je computer op. Als we het hebben over Java-games, dan hebben ze de.jar- en.jad-extensies. De eerste optie wordt voornamelijk gebruikt,.jad-bestanden zijn veel kleiner en werken vaak niet. Om zeker te zijn, downloadt u gewoon het.jar-bestand zonder de tweede optie te overwegen om mogelijke problemen te voorkomen.

Stap 2

Gebruik de juiste kabel om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Als u ooit telefoonstuurprogramma's van een onderste pc hebt geïnstalleerd, herkent Windows uw apparaat meteen. Als er geen kabel is, kunt u een Bluetooth-verbinding gebruiken als de parameters van beide componenten dit toestaan.

Stap 3

Selecteer op het computerscherm de functie om uw telefoon te herkennen als "Verwisselbare schijf". Soms kunt u op mobiele apparaten een functie rechtstreeks vanaf het telefoonscherm selecteren of deze standaard als schijf lezen. Eenmaal verbonden, kopieert u het.jar-bestand naar een van de mappen op uw pc.

Stap 4

Koppel uw telefoon op een veilige manier los van uw computer. Zoek het gekopieerde bestand op uw mobiele telefoon en voer het uit. Het gewenste spel is geïnstalleerd, installeer op dezelfde manier nog een paar stukken.

Stap 5

Voor moderne telefoons zijn er naast Java-games ook andere formaten. Recente Nokia-modellen gebruiken bijvoorbeeld de extensies.sis en.sisx. Ze zijn ook heel eenvoudig te downloaden van internet en op uw telefoon te installeren met behulp van de bovenstaande methoden. Als je telefoon van Nokia is, kun je het speciale programma Nokia PC Suite gebruiken.

Stap 6

Onthoud dat de meeste telefoons speciale programma's hebben die helpen om met de telefoon te werken, ze maken het gemakkelijker om het apparaat op de computer aan te sluiten en bestanden te beheren. Als een dergelijke driver bij uw machine is geleverd, moet u deze installeren voordat u deze gebruikt.

Aanbevolen: