Het Volume Van Uw Hoofdtelefoon Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Van Uw Hoofdtelefoon Verhogen
Het Volume Van Uw Hoofdtelefoon Verhogen

Video: Het Volume Van Uw Hoofdtelefoon Verhogen

Video: Het Volume Van Uw Hoofdtelefoon Verhogen
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, April
Anonim

De veiligste koptelefoons zijn on-ear of monitor koptelefoons. Als we het hebben over technische kenmerken, dan heeft de gevoeligheid het meeste invloed op het geluidsvolume. Maar ook indicatoren als kracht en weerstand zijn belangrijk.

Het volume van uw hoofdtelefoon verhogen
Het volume van uw hoofdtelefoon verhogen

Het is nodig

  • - kenmerken van de hoofdtelefoon;
  • - elke audio-editor;
  • - bestuurder;
  • - draagbare hoofdtelefoonversterker.

instructies:

Stap 1

Controleer de parameters van de hoofdtelefoon: vermogen, gevoeligheid en impedantie. Krachtiger zijn niet altijd luider. Het geluidsvolume bepaalt direct de gevoeligheid van de koptelefoon, die minimaal 100 dB moet zijn. Anders ontstaan er problemen bij het werken op draagbare apparaten. Merk op dat weerstand en vermogen omgekeerd evenredig zijn. Standaard hoofdtelefoons zijn geschikt voor 32 ohm, terwijl apparaten van 16 ohm een hogere akoestische output hebben. Dit betekent dat ze luider klinken. Als een hoofdtelefoon met hoge impedantie wordt aangesloten op een draagbare speler, is het geluid nauwelijks hoorbaar. Hun doel is stationaire Hi-Fi- en Hi-End-apparatuur.

Stap 2

Controleer de interne volume-instellingen op uw audiospeler. Stel de equalizerwaarden in op maximaal. Houd er rekening mee dat dit geluidsoverlast kan veroorzaken. Als er een knop op het koptelefoonsnoer zit, kijk dan waar deze is. Zet deze op maximaal.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's opnieuw als ze worden verwacht voor uw afspeelapparaat. Dit gebeurt meestal op computers. Controleer de volume-instellingen in het bedieningspaneel. Beweeg alle hendels naar het maximale niveau.

Stap 4

Test uw hoofdtelefoon met andere audiobronnen. Misschien liggen de problemen niet in hen, maar in wat klinkt.

Stap 5

Gebruik audio-editors om de geluidskwaliteit van uw bestanden te verbeteren. Zelfs de eenvoudigste programma's zijn geschikt om het volume te verhogen, bijvoorbeeld Free MP3 Cutter and Editor, mp3DirectCut, Music Editor Free. Maar pas op! Sommige editors kunnen het volume alleen verhogen door het signaalniveau te beperken en het dynamische bereik te verkleinen. En dit beïnvloedt de kwaliteit van het ontvangen geluid.

Stap 6

Koop een draagbare hoofdtelefoonversterker. Er zijn veel soorten van dergelijke apparaten die zijn ontworpen om het vermogen en de geluidskwaliteit te verbeteren. Toegegeven, deze optie kan niet economisch worden genoemd. Het prijsbereik begint vanaf 1.500 roebel. en hoger.

Stap 7

Pak een andere koptelefoon. De perceptie van luidheid is afhankelijk van het type constructie, de manier waarop het geluid wordt overgebracht en het akoestische ontwerp van de koptelefoon. Probeer en controleer jezelf plug-in ("oordopjes"), vacuüm ("plugs"), overhead (monitor), bedraad en draadloos, open of gesloten. In open hoofdtelefoons is het gehoor bijvoorbeeld verminderd wanneer het omgevingsgeluid hoog is.

Aanbevolen: