Een Kopie Van Een Simkaart Maken

Inhoudsopgave:

Een Kopie Van Een Simkaart Maken
Een Kopie Van Een Simkaart Maken

Video: Een Kopie Van Een Simkaart Maken

Video: Een Kopie Van Een Simkaart Maken
Video: How To Clone SIM Card Easily (Part 2) 2024, April
Anonim

Het kopiëren van een simkaart is nodig in het geval dat de oude kaart beschadigd is of u kleinere kaarten wilt maken voor gelijktijdig gebruik in de telefoon door twee operators.

Een kopie van een simkaart maken
Een kopie van een simkaart maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - programmeur;
  • - schone simkaart;
  • - Woron_scan 1.09;
  • - IC-Prog 1.05D;
  • - Sim-Emu 6.01.

instructies:

Stap 1

Plaats de simkaart in de telefoon en verwijder het verzoek om de pincode bij het inschakelen van de telefoon. Trek het vervolgens naar buiten en plaats het in het programmeerapparaat. Sluit het aan op uw pc. Configureer de applicatie om de simkaart te kopiëren. Voer het programma Woron_scan 1.09 uit, selecteer het apparaattype in het menu Kaartlezer - Phoenix-kaart en stel vervolgens de generatorpoort en frequentie in het menu Instellingen in.

Stap 2

Keer dan terug naar het hoofdmenu van de applicatie, druk op de Ki-knop en klik vervolgens in het venster dat verschijnt op de Start-knop. Na het voltooien van het scannen van de kaart, verlaat u het programma en slaat u het resultaat op in een bestand. Open het met Kladblok, vind daar de IMSI- en KI-waarden.

Stap 3

Voer de IC-Prog 1.05D-software uit om de simkaart te kopiëren. Ga naar het menu Instellingen, selecteer het gedeelte Programmer, stel de standaardwaarde in - JDM Programmer. Stel het veld I / O-vertraging in op 30. Klik op OK. Ga vervolgens naar de sectie "Opties", schakel het selectievakje "Controleren na programmeren" uit en zet in het veld "Controleren tijdens programmeren".

Stap 4

Start de applicatie opnieuw. Ga naar het menu Instellingen, vink het vakje Smartcart (Phoenix) aan. Ga vervolgens naar het menu "Bestand", item "Openen". Selecteer het bestand met de naam SIM_EMU_FL_6.01_ENG.hex. Zet de programmer in JDM-modus, zet alle instellingen in de PROGRAM PIC-positie. Selecteer het gewenste type microschakeling en klik op de knop "Programma".

Stap 5

Druk op de F4-toets op uw toetsenbord. Schakel de programmer naar de Phoenix-modus, stel de volgende posities in: voor SIM CLOCK - 3,579 MHz, voor SIM RESET - HIGH RESET, SIM DATA - in de SIM-LEZER-positie. Selecteer het type microschakeling in het programma. Plaats vervolgens een lege kaart in de programmer, open het bestand SIM_EMU_EP_6.01.hex, druk op "Programma".

Stap 6

Wacht tot het proces is voltooid en configureer vervolgens het klonen van de kaart. Steek de kaart in de telefoon, sluit deze aan op de computer en voer het programma Sim-Emu 6.01 uit. Voer de IMSI- en KI-codes in in het menu Configureren, Config. Pos.

Aanbevolen: