Hoe Een Simkaart Van Een Beeline Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Van Een Beeline Te Blokkeren
Hoe Een Simkaart Van Een Beeline Te Blokkeren

Video: Hoe Een Simkaart Van Een Beeline Te Blokkeren

Video: Hoe Een Simkaart Van Een Beeline Te Blokkeren
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, April
Anonim

Als u uw mobiele telefoon tijdelijk niet wilt gebruiken of als uw telefoon verloren/gestolen is, kunt u uw simkaart blokkeren. Hiervoor dient u uw telefoniste (Beeline) te bellen of naar een klantendienst te komen.

Hoe een simkaart van een Beeline te blokkeren
Hoe een simkaart van een Beeline te blokkeren

instructies:

Stap 1

U kunt de simkaart van de Beeline-operator blokkeren door 0611 te bellen (vanaf een mobiel, hetzelfde voor alle regio's) of door lokale telefoons (in Moskou 974-88-88, in St. Petersburg 740-60-00, u kunt controleren de telefoons van andere steden op de website). U kunt het nummer ook direct blokkeren op de officiële website van Beeline.

Stap 2

Op verzoek kunt u vervolgens de simkaart en het nummer herstellen met behoud van uw tarief. De meeste operators voeren gratis nummerherstel uit. Dit kan door een schriftelijke aanvraag per fax te sturen (in Moskou 974-59-96, in St. Petersburg 740-60-01, faxnummers in andere steden moeten worden gecontroleerd op de website) of door contact op te nemen met het Customer Service Center. Het schriftelijke aanvraagformulier is te downloaden op de officiële website van Beeline.

Stap 3

Uit de documenten heeft u paspoortgegevens (voor particulieren) of het wettelijke adres van de organisatie en FIN (voor rechtspersonen) nodig om het nummer te blokkeren.

Om het nummer te deblokkeren, moet u een schriftelijke aanvraag schrijven met vermelding van uw paspoortgegevens.

U moet de paspoortgegevens noemen die in het contract zijn aangegeven. Daarom moet u, als de telefoon niet op u is geregistreerd, eerst de gegevens verduidelijken van de persoon bij wie de telefoon is geregistreerd. Als u uw achternaam heeft gewijzigd, vermeld dan de oude achternaam. Als u uw paspoort heeft gewijzigd, geeft u dan uw oude paspoortgegevens door.

Aanbevolen: