Een Kopie Van Een IPhone Onderscheiden Van Een Origineel?

Inhoudsopgave:

Een Kopie Van Een IPhone Onderscheiden Van Een Origineel?
Een Kopie Van Een IPhone Onderscheiden Van Een Origineel?

Video: Een Kopie Van Een IPhone Onderscheiden Van Een Origineel?

Video: Een Kopie Van Een IPhone Onderscheiden Van Een Origineel?
Video: FAKE VS REAL iPhone 12 Pro 2024, Maart
Anonim

Als je nog nooit een echte iPhone in handen hebt gehad, zal het op het eerste gezicht moeilijk voor je zijn om een nep te identificeren. Voordat je enthousiast naar de salon van mobiele telefoons rent en de gewenste communicator koopt, probeer jezelf vertrouwd te maken met het origineel en onthoud ook de belangrijkste punten waarop je moet letten.

Een kopie van een iPhone onderscheiden van een origineel?
Een kopie van een iPhone onderscheiden van een origineel?

instructies:

Stap 1

Het heeft geen zin om een nep te identificeren op prijsniveau, aangezien kopieën vaak worden verkocht voor de prijs van een echte iPhone. Kijk bij het kopen in de doos (vooral als deze is geopend). De kwaliteit van het karton en het plastic inzetstuk voor de telefoon in de kopieën is veel slechter dan die van het origineel (er is geen aangename zijdezachtheid, het plastic is dun, broos). Kopieën hebben geen reliëf op de doos - langs de contouren van de telefoon en op de knop. De doos en instructies kunnen echter heel goed van de originele iPhone zijn.

Stap 2

Een nep-headset heeft hardere draden. Alle inscripties die in reliëf op een echte iPhone zijn gedrukt, zijn eenvoudig op een nep gedrukt. Soms kan zelfs de simkaartsleuf worden uitgetrokken. Inscripties (ook op draden, opladen) mogen geen hiërogliefen bevatten.

Stap 3

De vervalste voeding kan zwart zijn, niet wit, zoals het origineel. Als de USB-kabel op zijn plaats klikt wanneer deze op de telefoon is aangesloten, is het geen echte iPhone (bij een echte iPhone past de connector gewoon goed in de telefoon).

Stap 4

De originele iPhone heeft een iets groter schermformaat, hij is zwaarder dan een nep. iPhone is een monolithisch blok dat niet kan worden geopend zonder speciaal gereedschap. De nep-iPhone is ontworpen als een gewone telefoon, met een verwijderbare achterkant. De namaak is gemaakt van plastic, terwijl de echte iPhone is gemaakt van metaal en glas.

Stap 5

Zet de iPhone aan, probeer naar het menu te gaan, blader door de lijst - de prestaties van het besturingssysteem hebben duidelijk te lijden van vervalsingen. Controleer of het scherm reageert op de aanraking van een potlood, zo ja, dan heb je een nep vast (een echte iPhone reageert uitsluitend op vingertoppen).

Stap 6

Kopieën zijn meestal gerussificeerd, pas op voor grammaticale fouten in woorden. Probeer een bericht te typen - als er geen virtueel toetsenbord is, is de iPhone niet echt. IPhone-kopieën hebben geen ingebouwde opslag, wifi, antenne en tv-functionaliteit.

Aanbevolen: