Een Kopie Van De Nokia 8800 . Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Een Kopie Van De Nokia 8800 . Onderscheiden
Een Kopie Van De Nokia 8800 . Onderscheiden

Video: Een Kopie Van De Nokia 8800 . Onderscheiden

Video: Een Kopie Van De Nokia 8800 . Onderscheiden
Video: Nokia 8800 Classic сравнение и отличие оригинального от восстановленного 2024, April
Anonim

Veel mobiele telefoons van populaire merken zijn onderhevig aan namaak en namaak. Een van de marktleiders op het gebied van grijze telefoons is de Nokia 8800. Er zijn een aantal manieren om jezelf tegen bedrog te beschermen.

Een kopie van de Nokia 8800. onderscheiden
Een kopie van de Nokia 8800. onderscheiden

instructies:

Stap 1

Kies * # 06 # vanaf het toetsenbord van uw telefoon. Noteer de IMEI die op het scherm verschijnt. Vergelijk met wat is aangegeven onder het batterijklepje en op de sticker op de doos waarin de telefoon was verpakt. Alle drie de nummers moeten overeenkomen. Ga nu naar de officiële site van Nokia of een andere site waarmee u de authenticiteit van de IMEI kunt verifiëren en controleer deze met behulp van de gratis service. De IMEI kan ook worden geverifieerd door contact op te nemen met een Nokia Service Center. Een specialist controleert uw nummer zelfstandig aan de hand van de database en rapporteert het resultaat van de verificatie.

Stap 2

Verwijder het batterijdeksel en verwijder de batterij. Er moeten ook stickers zijn van naleving van communicatienormen, serienummer en een sticker van naleving van Rostest-kwaliteitsnormen. Dit laatste is verplicht voor alle mobiele telefoons en smartphones die in Rusland worden verkocht. Al deze informatie moet met zwarte inkt op wit papier worden afgedrukt, duidelijke silhouetten hebben en gemakkelijk te lezen zijn. Letters mogen niet worden uitgesmeerd door aanraking. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, is uw telefoon waarschijnlijk nep.

Stap 3

Zorg ervoor dat u uw mobiele telefoonhoesje controleert. De originele Nokia 8800 is gemaakt van plastic en metaal. De koffer moet exact overeenkomen met de standaard die op de website van de fabrikant staat. Bovendien mag het geen onnodige logo's hebben, behalve het Nokia-logo. Er mogen ook geen tekens in een niet-Latijns lettertype staan. Er mogen geen openingen tussen de onderdelen zijn en er mag ook geen speling zijn.

Stap 4

Inspecteer de batterij. Er moet een hologram op staan. Op één positie is het logo van de fabrikant zichtbaar. In een ander de slogan van het bedrijf: “Connecting people”.

Stap 5

Originele Nokia 8800-toetsenborden mogen alleen Cyrillische en Latijnse tekens bevatten, evenals cijfers.

Stap 6

Raak vertrouwd met de functionaliteit van uw telefoon. Het mag niet verschillen van wat door de fabrikant is aangegeven of een ingebouwde tv en een slot voor een tweede simkaart bevatten. Alle inscripties op het menu moeten in het Russisch of Engels zijn geschreven (in geen geval niet in het Chinees). Het besturingssysteem moet ook overeenkomen met het besturingssysteem dat door de fabrikant in de documentatie is gespecificeerd.

Aanbevolen: